melekylmzr Tetanoz aşımı olmuştum çünkü covide yakalanmıştım o hafta doktorlarda 1 2 ay bekle dediler ondan öncelik tetanoz olmuştu benim 15 gün önce tetanozun ikinci dozunu oldum bugün biontecth ilk dozumu olabilir miyim 15 gün yeterli mi oluyor doktorum ülke dışında
asyaebrar melekylmzr sağlık ocağı bana dün tetanoz aşının 2. Dozunu olurken son 1 ay içerisinde covid aşısı olmadın dimi diye sordu sanırım 1 ay arası olması gerek .
MihrimahVeAnnesi melekylmzr 15 Gün önce Covid birinci doz aşı oldum . Yarın tetanoz birinci doz olacağım 15 gün sonra covid ikinci doz . Yani 2 hafta olsa yeter diye biliyorum . Ama siz yinede doktor ile görüşün . Hatta sistem açılsaydı covid ve tetanoz aynı anda vurulacaktım.
Mervesilam Ben tetenoz oldum 1 hafta sonra covid asısı oldum. Hatta cok araştırmıstım iki aşı arası 15 gün yeterli diyolar ancak saglık ocagında ki hemsire 1 hafta yeterli olacagını söyledi tetonoz ve covid asınını tam 1 hafta arayla oldum ben
melekylmzr Mervesilam hemşire bana gerek yok kol ağrısı için demişti ama bir doktor 15 gün diye hikayede söyleyince en az dedim acaba neden böyle söylüyorlar
Mimik Bem 1 hafta araliklara yaptirmistim… Saglik ocagindaki ebe de, corona asisi yapan hemsire de sorun olmayacagini soylediler… Tetanoz kol agrisi yapiyor, covit de oyle, arada 1 er gafta olsun ki, en azindan birinin agrisi gexer demislerdi…
melekylmzr Mimik aynen canım bende sordum kol ağrısından dediler nette birinde 15 gün en az diyince acaba dedim ondan
Sezensezen Ya bana 3 hafta önce sağlık ocağında ikisini bir vurup gönderdiler bşy olmaz dediler zararlımıymışki
melekylmzr Sezensezen canım sağlık ocağı zararlı değil kol ağrısı yapar ondan dedi ikisi bir olunca bende başka başka duyunca acaba dedim
Gul27- melekylmzr ben ıkı gun ara ıle yaptırdım canım ılk tetenozu yaptırdım ıkı gun sonra covıd asısımım ılk dozunu yaptırdım doktorumda sorun olmuycagını soyle tetenoz ölü virüs aşısısı oldugu için dun ıse ıkıncı dozumu yaptırdım 26 +3 haftamdayım cok sukur bır yan etkıde kolmadı hafıf kol agrısının dısında
melekylmzr Gul27- çok teşekkür ederim yaptırayım hastalığı geçirdiğimden hemen olmak istiyorum içim rahat etmiyot
nevarneyokk melekylmzr Bana doktorum bekleme ihtiacı duymadı ama sağlık ocağı 1 aydan önce yapmam dediği için bekledim
melekylmzr nevarneyokk teşekkür ederim genelde 15 gün en az diyorlardı bir ayıda duydum ondan kafam karıştı canım
Camilaaa Benim iki aşı arasında 1 gün var :) Birbirini etkilemeyen aşılar, sadece kol ağrısı yapar dedi doktor. İki farklı aşıyı, iki farklı kolumdan oldum ☺️
melekylmzr Camilaaa evet bana da hemşire öyle dedi nette 15 gün filan diyince dedim neden acaba bu farklılıklar