mercimeginannesiiii RaYaRY evet kuzum. Ben ilk muayeneye gittiğim zaman dr hem d vitamini hemde multivitamin yazmıştı.
Fkryesrdr RaYaRY ben ikinci randevumda verdi yaklaşık 7 haftalıktı günde bir defa 5 6 damla kullanıyorum
mercimeginannesiiii onhaziran Ne yapıcaz böyle ya bebişi vitaminlerden mahrum etmekte istemiyorum. Eşimde diyor o kadar para verdik içmeyecek misin 🤣 Herkesin derdi başka..
onhaziran mercimeginannesiiii önemliymiş aslında aama hiç ilaç içme alışkanlığım yok gidelim de içelim şimdi 😁
Fkryesrdr DogaCanan bırakmayı düşünmüyorum eşim eczacı kullanmamın bir zararı olmadığını söyledi devam ediyorum
DogaCanan MerveNur- kesintisiz Doğuma kadar kullanmaya devam edeceksiniz Ozaman. Bu arada damla mı kullanıyorsunuz kaç damla?
DogaCanan Merveacisu06 kaç haftalıksınız? Doğuma kadar kullanacaksınız sizde sanırım? Bir de kaç damla kullanıyorsunuz? Arkadaşın biri günde 9 damla demiş şaşırdım acaba ben mi eksik kullanıyorum 🧐
DogaCanan MerveNur- benim devir 3 falan 4 maks 5 damla diyor yeteriz mi alıyorum acaba ondan sordum teşekkür ediyorum. Ben de Doğuma kadar kullanacağım dr öyle dedi
MerveNur- DogaCanan sağlık ocağındaki ebe öyle demişti ilk aldığımda bi daha kimse bişey demedi valla öyle devam ettim hep
Merveacisu06 DogaCanan ilk başladığımda 8 damla kullanıyordum şuan 5 damla kullanıyorum ben sağlık ocağından aldım monovit d3 benimki