Kbra_fth1 İnşallah sabah doğuma gidiyorum arkadaşlar dua edin bana lütfen 😔😔 çok korkuyorum, çok heyecanlıyım 😰
Kbra_fth1 baysmeri çok farklı bir duygu onu beklemek ama bugün geleceğini bilmek daha da farklıymış 🌼
Cansu4401 Kbra_fth1 hiç korkma canım bende 8 gün önce doğum yaptım gerçekten korkulacak bişey yok rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Ciibiilii Kbra_fth1 8 saat önce doğum yaptım bebeğimle ilk gecem🌸 rabbim en hayırlı şekilde seninde kucaklaşmanı nasip etsin inşallah o kadar çok şeyden korkuyordum ki girmeden ama o yola grince öyle bir güç veriyor ki rabbim sadece evladını düşünüyorsun kavuşayım diye çabalamaktan hiçbişe gelmio aklına
Sogancik Kbra_fth1 korkma canım Allah guç veriyor. 2 hafta önce bu saatlerde yatisim yapılmıştı benim. Korku da vardı heyecan da. Ama geçiyor hepsi. Korkulacak hiçbir şey olmadığını her şey bittikten sonra anlıyorsun. 🥰
Havva-celik Sogancik sezeryan mı oldunuz 🥰 benimde yarın doğumum çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım 🥰❤️😍
Nisssss Kbra_fth1 bende yarın doğuma gidiyorum.henüz uyuyamadım Allah yardımcımız olsun.ben sezeryan olacağım.☹️