merveyalcinkaya Mervepera ismimiz aynı Sanırım haftamızda aynı doğum tarihide benimki 10 nisan ve benimde gebişliğim kıza 🤰🏼🤰🏼🎀🎀isim seçtiniz mi biz ADA SUDE düşünüyoruz
Gulcansckn Ipekgulll burda birbirini takip etme falan yok mu 🤣 en azından aynı ay hemen hemen aynı gün doğurucaz çoğumuz iletişimde kalırız 😅😅
Gulcansckn Ipekgulll 18+6 olduk bugün 🥰 öyle oda açılıyor mu her zaman girebileceğimiz ? Öyleyse bile biri açsında aynı zamanda olanlar orda toplanalım 😊😊
Burcu-2910 Gulcansckn benımde bugün 19 haftalık oldu erkek olacak Allah’ın ıznıyle doğum tarihi 14 nisan görünüyor saglıkla gelsinler miniklerimiz ve sadece 1 kilo aldım
Mybabeela 19+1 deyim doğum 12 nisan gözüküyor. Kız bebiş ☺️ Ben 1,5 kilo aldım. Doktor alman lazim az almışsın falan dedi
Ipekgulll Burcu-2910 Maşallah çok iyi almışsınız benle bizimle aynı gün doğum tarihi aramıza hoşgeldiniz :)
Burcu-2910 MelekMervertlek bende kan sulandırıcı kullandığım için sezaryen olsun istiyorum ama bakalım zama ne gösterecek mide bulantım hala devam ediyor ve bişe yiyemiyorum
MelekMervertlek Burcu-2910 Allah yardımcınız olsun bende pek bulantı falan olmadı sadece biraz yanma oldu 12.hafta sonrasında geçti
Baburhulya iki_bal_annesi58 benimde 12 Nisan olarak görüyor ama benim sezaryen olma riskim var daha erken olabilir
Baburhulya Gulcansckn ben 80 kiloyla kaldım bu ikinci 77 ye düştüm şimdi kilo almadım çünkü çok midem bulanıyor ve 3 haftadır grip öksürük var bende çok halsizim
Gulcansckn Baburhulya aynı durumdayız benim de hala bulantılarım devam ediyor ve 2. Haftamıza girdik gribi hala atlatamadık 😭😭😭 yemediğim halde ne alıyorum kilo ne de veriyorum yerimde sayıyorum anlamadım 🙈🙈 normalde kilo vermem lazım günde 1 öğünü zor yiyiyorum 😂😂 bi de gripten baş ağrılarım başladı 3 gündür 😭😭
Burcu-2910 MelekMervertlek benım hala devam ediyor canım bulantı falan rabbim hepimizin yardımcısı olsun