bebisinannesi16 Nazlimom Benden bı gün sonra olacak dogumunuz bizde oğlumu Allah nasip ederse 13 Nisan’da kucağımıza alacaz
Ipekgulll bebisinannesi16 benimde tahmini 14 Nisan diyorlar. Tam tarihinde doğum oluyor mu yoksa bi hafta erken geç olabiliyor mu
Gulcansckn Fnen evet sen çok zayıf olduğun için daha fazla kilo alabilirsin. İnşallah alırsın canım 🙏🏾🙏🏾🙏🏾
Fnen Gulcansckn inşallah canım 🙏🏻 Almak isteyen almıyor, dikkat edenler alıyor garip bi tezatlık 😂 Ya birazda psikolojik olarak kendimi iyi hissederim kilo alırsam, biliyorum sütle falan alakası yok ama ne bileyim iyi hissederim herhalde
merveyalcinkaya Nisan annelerine denk geldim amanın 🤰🏼🤰🏼🤰🏼😍 bende iyiyim 50 kiloydum öğrendim şuan 18+6 yız ve 56 kilo oldum :( doktor ekmeği hamurişini kes sende belli olmuo ama fazla kilo istemiyoruz sende dedi bide bizimki normalde 17-18cm boy olurmuş selvi boylu kızım olcak 20cm seninki dio 270 gramız ve 10 Nisan doğum tarihi verdi kesin kız kendini saklamıo dedi bizimki utanmaz bişi kıpır kıpır bide 😂😂😂🙈 annesinin tostişi bakalım neler etcek bana 🥰🥰Allahım kucağımıza alacağımız gün gelsin bi an evvel geçmiyor zaman bide kızlar bol bol su için benden söylemesi akıntısı olan varsa içsin geçio denendi 🤞🏻
Gulcansckn merveyalcinkaya ben de 18+5 aramızda sadece 1 gün var 😁😁 kilon çok güzel son aylara kadar be kadar az alırsan o kadar iyi 🥰🥰 doğumdan hemen sonra gidiyor zaten 8-10 kg 😅😅 bende merak ediyorum kız mı erkek mi, ama içime erkek doğuyor 🙈🙈
Erayse 19+6 dayız 64le hamile kaldım +1.5 kilo ile devam ediyorum göbişim hiç yok normal mi bilmiyorum 🤷♀️ sizlerde nasıl ?
Gulcansckn Erayse kaçıncı gebeliğin canım ? Çok normal göbeğinin olmaması 🥰🥰 benim 1. Ve 2. Gebeliğimde göbeğim 6. Ayda çıkmaya başlamıştı, 3. Gebeliğimde 5. Ayda, şimdi ki gebeliğim de daha yeni yeni görünmeye başladı
Gulcansckn Ipekgulll bende şimdi baktım 14 nisan doğum tarihi. Benimkiler hep tam tarihinde doğdular 🥰🥰
Mervepera Bana kesin net tarih demedi 10 ile 20 nisan arası olabilir dedi 🙈 sanırım 4 5 kilocuk aldim🙊🙊🙊 ilk gebeliğim kız 😇
merveyalcinkaya Mervepera ismimiz aynı Sanırım haftamızda aynı doğum tarihide benimki 10 nisan ve benimde gebişliğim kıza 🤰🏼🤰🏼🎀🎀isim seçtiniz mi biz ADA SUDE düşünüyoruz
Gulcansckn Ipekgulll burda birbirini takip etme falan yok mu 🤣 en azından aynı ay hemen hemen aynı gün doğurucaz çoğumuz iletişimde kalırız 😅😅
blueberyy00 Gulcansckn ilk 3 ay 5-6 kilo verdim daha alamadım hiç 19+2 doktor kızıyor artık almaya başla diye yemeye çalışıyorum bende