Shnern Nazi_Agayeva98 sanırım benimde ozamana kadar bekler yada 17 Kasım kontrol ve nst var bakalım ne olacak
Smyrna Shnern 2 haftadır içiyorum burda biri hurma kaynatıp içtim tanelerini yedim ertesi gün doğurdum yazmıştı 3 haftadır da onu yapıyorum gene yok yani anlıcağın 🤷♀️😂😂😂😂
Semaguler Smyrna inan geleceği yoksa gelmiyor benim ki 41 olucak neler neler yapıyorum 4 cm açıklıkla geziyorum agrılar yürüdükçe cok kötü oluyorum ama suyum patlamadııı
Smyrna Semaguler aynen öyle valla doktora gittim geçen hafta sancın var ama suyun yada kanaman olursa gel dedi onlarda gelmiyor 🤷♀️
SedaSi Benim doktorum 36 dan sonra günde 1 fincan adaçayı içmemi önerdi. Her gün hurma ye squat yap, plates topunda egzersiz ve en az 5000 adım yürü dedi. 38 e girdim bu gün heyecanla bekliyorum kuzumu🌺
Etraa Shnern 37. Haftadan sonra günde 3-4 bardak adaçayı iç dedi. Ben sormadan kendisi söyledi. Vardır bir kolaylaştırıcı tarafı önerdiğine göre.
Failknr Shnern çok severim adaçayını bende duydum son haftalarda içilebilir diye ama riske atıp içmeye korkuyorum baya ağır bir çay ya
34Kubra Shnern 38.haftadayım 1 haftadır içiyor hem ahududu yaprağı hem adaçayı günlük 3 kupa . Ama hiç bir şey olmuyor. Yanında da 5-7 adet hurma yiyorum.