Emineyavuz_53 Asliveannesi thlit içme canım ağır ilaç o . Onun yerine parol iç terle . Bende grip olsum ihlamurun içine elma ayva katip içtim . En azından boğazım rahatladı
Elifgoktug1 Nurayselvii ne demek cnm bende boğazlardan rahatsızım😔 doktor fazlası zarar dedi gebelikte bitki çayları dogumu tetiklediği için geçmiş olsun sanada acil şifalar diliyorum🌸
Nurayselvii Ebru1234- bitki çayları bende yasak diye duydum ama kuzum ıhlamur icilebilirmis diye duydum
Ebru1234- Nurayselvii Bende öyle duydum doktoruma sordum arada içebilir miyim diye içme dedi .galiba arada iç deyince dozunu kaçıranlar oluyor direk içme dedi 😀 bende bitki çayı çok severim 😪
OOzge25 Nurayselvii çok geçmiş olsun. Doktorum ıhlamur, nane limon, kuşburnu ve bi çay daha söyledi ama onu hatırlayamadım. Bu bitki çaylarını içebilirsin onun dışındaki bitki çaylarını kesinlikle içme demişti. Bende ara ara bol limonlu ıhlamur içiyorum
Nurisss Nurayselvii 36. Haftadayım çok fena grip oldum ve ıhlamur bal limon içtim 3 günde iyileştim 😅 Kaynat kaynat iç limon sık bolca
FatihBatur EsengulC valla çok güzel oldu 😂 normalde ben bitki çayı falsn pek içmem ama bunun tadı harika hepimize şifa olsun insallah 😍😍
Mom54544 Nurayselvii geçmiş olsun 37 38 haftalarda griptim ve sabah akşam 2 fincan iciyodum akşamları ballı süt de iciyodum öksürük varsa da 2 inciri küçük küçük kes sütü kaynatip incir i at içine 5 dkka bekleyip iç biraz da olsa aliyo öksürüğü
guzelbebegimmmmm Nurayselvii öncelikle geçmiş olsun. Doktorum ıhlamuru en fazla 2 bardak içebileceğimi söylemişti. Siz de fazla olmamak şartıyla içebilirsiniz
demethanim Nurayselvii ay ben de 34+6 iki gündür grip burun akıntısı geniz akıntısı felaket derecede, yatıyorum , limonlu su , ballı süt, limonlu ballı ıhlamur içmekten içime fenaliklar geldi. Tansiyonum dusuyor artık
Fnen Nurayselvii Ben 17. Haftamda kovit olmuştum, doktorum sadece bir bardak ıhlamur içebileceğimi söylemişti 🌺
Fnen Nurayselvii ha bu arada söylemeyi unuttum limonun kan sulandırıcı etkisi olduğu için tavsiye etmedi
elifemirasaf Asliveannesi ya ben de 37 haftalığım 11 gün sonra Doğumum var bebeğe geçecek diye çok korkuyorum son zamanlarda olunca geçebiliyormuş doğduğunda enfeksiyon solunum sıkıntısı olabiliyormuş