EbrarLinaBebek Nurayselvii canım içebilirsin benim kardeşimde 34-35 haftalarda grip olmuştu doktoru ona ıhlamur iç demişti.
Serpil-Harun21 Nurayselvii sürekli nedendir bilmem soğuk alıp duruyorum doktorum içebilirsin hiç bir sıkıntı yok diyo sürekli kullanıyorum hatta çay yerine bazen ıhlamur kaynatıp çay niyetine içiyoruz hiç Bir problemle olmuyo
FatihBatur Nurayselvii 28 haftalığım suan içiyorum tencereye ıhlamur koydum elma doğradım limon doğradım portakal doğradım bi güzel kaynattım sonra bardağa koydum icine iki kaşıkta bal koydum ohhh mis gibi 😂
Asliveannesi Serpil-Harun21 RefBrs valla bende grip olmjsum mahf oldum 39 haftam biti icsemmi ismesemi diye teredut ediyordum taylont a icilebilirmi acaba
Nurayselvii Serpil-Harun21 iyi bari canım benim bende yaptım kendime soğuk almışım içim titriyor sanki
RefBrs Ben 7 haftalığım ve covid pozitif çıktım. Doktor ıhlamur ve ballı süt önerdi. Bence içebilirsiniz sıkıntı olmaz
Emineyavuz_53 Asliveannesi thlit içme canım ağır ilaç o . Onun yerine parol iç terle . Bende grip olsum ihlamurun içine elma ayva katip içtim . En azından boğazım rahatladı
elifemirasaf Asliveannesi ya ben de 37 haftalığım 11 gün sonra Doğumum var bebeğe geçecek diye çok korkuyorum son zamanlarda olunca geçebiliyormuş doğduğunda enfeksiyon solunum sıkıntısı olabiliyormuş
Ebru1234- Nurayselvii ben 16 haftalık gebeyim doktorum kesinlikle bitki çayı onermedi içme dedi ılık suyun içine bal katıp içebilirsiniz dedi . Bende bol bol meyve yedim bol su içtim
Nurayselvii Ebru1234- bitki çayları bende yasak diye duydum ama kuzum ıhlamur icilebilirmis diye duydum
Kksll Nurayselvii birde pekmezin içine limon şık bir kaşık iç yada sabah akşam iç öksürüğü engeller rahatlatır