Kızlar dudak tarafı 🤭şiş neden oluyor acaba ve normal doguma engel mi
Vajina şişlik
Ozgrrr
Enfeksiyon olmuş olabilir travazol kullandım geçti cinsel ilişkiye girmeyin geçene kadar bol bol su için
Normal canım şişmesi. Dokununca ağrı bile olabiliyor
elifinilki27 ah ah rahat bıraksa bl 🤭😅enfeksiyon içln de antibiyotik içiyorum ama ilk kızımda böyle bir şey olmadı
Ozgrrr bende varis olduğu için şişti normal doğuma engel değil normal doğum yaptım doğumdan sonra hemen yok oldu şişlik de kalmadı varisler de gitti ama bi tanesi doğum anında yırtıldı diktiler
İltihap yapabılıyo kızlar. Sol tarafmda sıslık ve acı vardı doktora soyledim bezler varmıs tıkanms ve enfeksyona donmus antıbıyotıkle gectı. Dıkkat edılmesı gerekıyo
Fatmanur123nrt hadi ya ilk defa oluyor 2.gebeliğim doktoruma da sormadım.
Ozgrrr
O zaman gerçekten konuş eşinle benim eşimde beni rahat bırakmıyordu şimdi biraz daha iyi ben ona güzelce anlatıyorum her seferinde o da anlayış gösteriyor sağ olsun canım kocam sende konuş çünkü enfeksiyon ilerde bebeğede zarar verebilir diye biliyorum
elifinilki27 aynen konuşmak gerek 🙏
Ozgrrr mutlaka sorun
Ozgrrr benimde 2 aydir oyle buyuyor birz doktora gittim kanal tikanikligi( bartholin kisti dedi ) agrisizsa zamanla inebilir dedi ama iliskide kuruluk yaptigi icin acı oluyor ins gecer kendi kendine
Hilallllllll inşallah cnm.