• Sağlık
  • 38.hafta ishal, kusma mide bulantısı 😥

Merhabalar, bugün 38.haftaya girdik sabah baslayan mide bulantısı, kusma ve aşırı derecede ishal şikayetim var(bu haftaya kadar tek bir kere bile bulanti kusma yaşamamıştım :(( ). Doktora gittkk serumlar tahliller yapıldı ama tık yok hala aynı şekilde devam ediyor. Sabahtir tek lokma bisey yiyemedim yediklerimin hepsini çıkardım çocuğuma üzülüyorum ama yiyemiyorumda. Başına benzer bir durum gelen var mı ve nasıl çözüm buldunuz tıbbi müdahale dışında. Yardımcı olursanız sevinirim 🤲 şimdiden teşekkür ederim.

mommezgii 29+2 haftaligim kusma bende de var gercekten cok kötu 😔 1 trimesterde kusmam vardi sidetli 4 aylik olunca kesildi ama simdi 7 aylik oldum kusma yine geri geldi iyemiyorum bisi herseyi kötu kokuyo 🥺

Rezil birseymiş kusmak hadi ishal sancısına bir sekilde katlanıyorum ama mide bulantısı kusma cok kötü gecmek bilmiyor. Sen bekle bekle son haftalarda mide bulantisi kusma yaşa 😒😒😥

mommezgii 35 haftadayım bendede var bunlar birde aşırı bel ağrısı var devlete bakınıyorum acile gitsem ilgilenmezler ağrıdan perişan oldum ne yaptıysam gecmiyor midemi bastırsın diye salatalık yiyorum az az yiyorum zorlamadan kendimi yemekleri yine de yanma oluyor doktor bana mide cigne ne hapı verdi kullanıyorum ama fayda etmedi bi işe yaramadı korkuyorum dogurucam diye o derece ağrılarım var

Asliveannesi bende de bu belirtiler var ben 35 deyim Cuma günü randevum var yakınımdaki tek hastene acile gitsem ilgilenmiyorlar devlet hastenesi acaba hemen mi bu belirtiler başlayınca Doğum olur yoksa 37 haftayı bulurmu yakınımdaki hastene bi saat mesafede biraz endişe ediyorum kalkıp gitmekte fayda varmı diğer hasteneye yoksa beklemelimiyim

Crn_32 biz gittik özele gidiyoruz tahliler serumlar nst ultrason hepsine bakıldı sorun yok dedi. Ama tabi herkes için aynı olmayabilir inşallah bir sorun yoktur sizde de 🤲

Crn_32 bulursungulum 37 belirtiler var diye hemen dogum baslamaz en kotu ihtimal su kan gelmese sanci olut

mommezgii anladım canım daha fazla şidetlenirse bende en yakın özel hasteneye gidicem normalde devlete gidiyorum ama acil ilgilenmiyor sıra bulmak da zor kadın doguma Cuma günü randevum var ozamana kadar dayanamazsam giderim bende cünkü 2 gündür doğru dürüst uyumadım ağrılardan hepimiz sagsalim dogursak da rahatlasak keşke

Crn_32 bel ağrısı 1 haftadır başladı bende. Benim gittiğim özel hastanede garip merak etme gündüz gittigim icin iyi ilgilendiler. Mesai dışında birsey olduğunda acilde kadın doğum doktoru yok acile gidip muayene oluyorsun gerekli görürse doktorun kimse ona haber veriyor. Hatta kendi doktorum bir keresinde bizde kadın dogumcu yok devlete git demisti://

mommezgii gercekten şaka gibi canım özele de gitsek devlete de ilgi yok sordugumuz soruya cevap alamıyoruz ilk gebeligim ama inanın birdaha hamile kalmak istemiyorum sogudum yani doktorların yaptıkları hic hoş degil keyfimizden gitmiyoruz biz hasteneye ağrı sancı olmasa niye gelelim demi bende devlete gitmiştim acile nts icin almadılar serum verdiler halen iyi degilim kac haftadır ağrı sancı cekiyorum kıvranıyorum evde ama doktora gitsem biliyorum ilgilenmicekler Allah karşımıza iyi insanlar merhametli doktorlar çıkarsın inan sırf bü yüzden keşke evde dogursam diyorum hasteneye gitsem Doğum esnasında biliyorum iyi davranmıcaklar strese girecem diye korkuyorum hem hastenelerden sogudum hem doktorlardan

mommezgii bende 37+6 yım ishal bendede var uautmedim yedikelrime de dikkat ediyorum ama doğum yaklaştıkça okuyormuş sanırım . Mide bulantısı istahsizlik var ama kusma yok mide ekşimesi var son 1 haftadır . Haftaya pazartesi 38+5 de sezeryanim var hayırlısıyla.. bekler inslalah

Crn_32 amin canım, biz can taşıdığımızdan acemiligimizden ister istemez telas yapıyoruz onlar sürekli bu durumlarla karşılaştığı icin normal geliyor fakat tek sıkıntı üslup tavır davranış yanlış.