Bahar_yldz Senosum38 geçen gece saat 12 de poğaça yaptım ya. Eşim de mayalı hamur doğurcan bu gidişle dedi çok güldüm yaaa😂😂😂
Senosum38 Bahar_yldz vay anam vay ben 1 aydır ekmeğe hasretim arkadaşım 12de poğaça yiyo😭surdan atacm kendimi hayır bide gercekten çok zayıfım yahu
Senosum38 Happy_001 36 haftaya gelmişsin çok şükür ben nörüyüm gı😂annelik fedakarlık işte ne kdr zor dünyaya getiriyoruz
Tuba0621 Senosum38 doktorum gün boyu en fazla 6 dilim ekmek tüketebilirsin demişti hamileliğim in ilk haftalarında. . Ben bir kaç dilim anca tüketebiliyordum. Normalde de ekmekle aram yoktu zaten sadece kahvaltıda tüketirdim. Hala da oyle.. Sanırım beslenme alıskanlıgımın faydasını gördüm hamilelikte de 😊
Senosum38 Tuba0621 ne güzel yaa aslinda bende öyleyim boğazım hiç yok normalde 45 kilonun üstüne çıktığımı bilmem ekmeği aramam bile ilk aylarda da iyiydim boğazım sıfırdi ne zaman bulantım geçti okuz gibi ekmek yeme isteği ekmeksiz doymama hissi başladı valla bazen ağlayasim geliyo utancımdan ağlamıyorum çocuk gibi açim doymuyorum diye agliyo derler diye doymuyom abi napim 🙄
Bahar_yldz Senosum38 arkadaşım başlarda bulantıdan çok çektim bende. Açlıktan ağlıyordum🙈😄 midem ağrıyordu. Hala soğan, kıyma yiyemiyorum kokusuna da dayanamıyorum. Ama çok şükür makarna, poğaça götürüyorum.😄😄 Mantı da yiyemiyorum mesela.
Educator Senosum38 belki inanmazsın ama bir gece ölüyorum hamur işi diye. Kalktım karnım burnumda bı tepsi poğaça yapıp hepsini yedim. Sonra tiksindim yiyemedim bidaha 🤣
Senosum38 Educator o zaman bende kalkıp yapsammi tiksinirim belki😂 bol keseden atıyorum da kıçımı kaldiramiyom daha riskli gebeliğim var yarm saat otursam pert oluyom kalkıp yapmaktan bahsediym benimkide şeylik işte🤣🤣
Anemoniasp Educator Kaç haftalık hamilesin😂 Ben de çatlayana kadar yiyordum. Şimdi 33 oldum bebek Mideye baskı yapıyor. sıkıysa ye çatlayana kadar mide ağrısından duramazsın 😀
Tuba0621 Senosum38 moralini bozma canını sıkma.. Yemek istiyorsan ye ama kararında.. Bir süre sonra isteklerin de körelecek emin ol.. Ben rahat hamilelik gecirdim cok sukur hiç bulantım olmadı.. Sen ne kadar kararlı olursan vücut da bir süre sonra ayak uyduruyor emin ol.. Canının istediği zararlı kilo yapan seylerse saglıklı alternatiflerini düşün ve onlarla geciştir emin ol işe yarıyor. Ama aşeriyorsan aşerdiğini yemelisin elbette 😊
Educator Senosum38 arada kaçamak yap bir şey olmuyor doğumdan sonra 5 gün gecti tartıldım yememe ragmen 7-8 kilo gitmişti 😍
Senosum38 Bahar_yldz tamam o zaman affettim ye kız benim içinde ye🤣 bende kıymadan etten tiksindim tavuktan mantidan kokusuna bile tahammülüm yok hala dediğin gibi bugün mesela eşimle dolaşırken ekmek alalım dedim ekmek sıcakmis eve gidene kdr kokusundan geberdom leş gibi kokuyordu tabiki ekmek leş gibi kokmaz ama bana sor saçma sapan herşey kokuyo işte
Senosum38 Asliveannesi aman kilosu batsın ya alıyım nolacak zaten zayıfım kilo diye ölüyom bebeğe zarar diye korkumdan yemiyom. Doktor dese ki kilo için bebeğe zararı yok dese hiç durmam valla
Asliveannesi Senosum38 yok insn bendoyer kizimda cokyiyordum yeme dediama aç da durulmuyor ki yedim kizim 3 kilo 200 grqm dogdu normql kiloda
Senosum38 Bahar_yldz sıcak ekmek kokusu ayrı bi güzeldir demi ama çok kötü kokuyordu🤮 günaha giriyorum ama valla değişik bi kokuydu hamilelikte nasıl biseyse bu koku hassasiyeti beni öldürecek kaynım bekar artık diyoki yok artık yenge ekmekte mi kötü kokarmis diyo🤣sanki yalan söylüyok🤣
Senosum38 Tuba0621 ne güzel yazmışsın teşekkür ederim 🥰 karnımdaki prensesin sağlığını düşündüğüm zaman sabrediyorum bi sekilde geçiyo gidiyo ne yapalım annelik fedakarlık demiştik ☺️ ilk kızımda da bu haftalarda kes demişti işin açığı çok önemsemedim aşırı şişmistim kilodan ziyade şişlik vardı şimdi fotolara bakıyorum da qyyy igrencmisim 😃
Tuba0621 Senosum38 ne demek canım rica ederim🥰 fazla kilo dogumda anneyi cok zorluyor anne için de risk oluşturuyor doktorlar da bunun onune gecmenin derdinde aslında.. Tamam her sey bebeklerimiz için ama bizim saglıgımız da onemli.. Yavrucaklarımızı saglıcakla büyütmeyelim mi 😉
mom8327 Senosum38 ben 24üm şeker testim tansiyonum herşeyim dört dörtlük bana da hamur işi yeme dedi altında hiç bişey aramadım çünkü normal hayatımızda bile zararlı
Senosum38 mom8327 altında bende bişe aramadım da korkum şekerdi şeker mi yükselir acaba korkusu buda beni rahatlattı ara sıra ekmek yesem dozunda hicbise olmaz o zaman☺️
mom8327 Senosum38 normal olsa bile aşırıya kaçınca ileride yine şeker çıkabiliyor ama çıksaydı zaten sadece hamur işi demezdi direk diyete başlatırdı ☺️ Merak etmeyin 👍
Senosum38 Tuba0621 tabiki çok haklısın mesela ben ilk kızımda da çok zayıf hamile kalmıştım doğuma kdr 15 kilo almıştım benim bünyem zayıflığa alışık oldugu için ağır gelmişti yürümekte çok zorlanıyodum engelli gibi hissediyodum kendimi bazen eşimin yanında falan yürürken utaniyodum çok saçma yuruyodum çünkü nereye adım attığımi da bilmiyordum gerçekten kilo iyi değil swbredecez bogazimizi tutacaz artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ☺️
Tuba0621 Senosum38 aynen oyle canım😇rabbim inşallah saglıkla saglıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥰 ebeveynlik görevlerimizi hakkıyla yerine getirebilelim, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah 🤲😇