-silinmis110- Dendensem aynen oyle canim rabbim kazasiz belasiz dogum yapmayi nasip etsin saglikli evlatlar nasip etsin nasil olsa dogacaklar bir sekilde hayirlisi olsun 🤗🤗🤗😍
CanSuu -silinmis110- Ama doktorum biraz kızdı bana son bir ayda dört kilo aldığım için 😂 anam napıyım bi iştahım açıldı sürekli ağzım boş durmuyo
Gulya ya ben 17+6 haftalikim ama bana hic ne boy ne kilo demedi neden scaba .. ne kadar olar ki bebeyim?
-silinmis110- Gulya sorarsan soyluyorlar devlette ozelde kendisi herseyi anlatiyor ama verdikleri ultrason kagidinda yaziyordur
Gulya -silinmis110- ha anladim ben azeriyim beni doktorum ocak ayina doplere yazmis 6 aylika gecicem die
-silinmis110- Gulya anladım canım doktorun yönlendirir seni bilginin olmadigi konularda aklina takilan olursa da sor doktora anlatir canim 🤗
Dereninannesi -silinmis110- profilde ecrinin annesi yazıyor ve oğlumuzu bekliyoruz yazıyor ibrahinin cerenide yazıyor bide ceren akar demir doğrumu yoksa yanlış mı
Dereninannesi -silinmis110- benim sosyal ağım yok ama eşimin var sezayi ışık profilimdeki eşim ve ben eşimi ordan tanıyabilirsiniz
-silinmis110- Dereninannesi anladım canim k.bakmaa esini ekleyemem erkekleri eklemiyorum esimle sıkıntı yaşarım