Dereninannesi Ya bende anlamadım kağıt da öyle yazıyor ama bu gün kime söylediysem yanlışın var diyor benim kafada gitti inanın artık bidaha ki sefere güzel bir şekilde sorucam doktoruma😕😕✔
-silinmis110- Dereninannesi canim orda mm olarak yaziyordur ona bak istersen cm yazmiyir o yuzden kafa karisikligi oldu Instagramdan varsa yollayin fotografi soyleyim size
metinhilalmehlika Gizem25 biraz erken gittiğimizi söylemişdi doktor. 1 hafta önde gidiyor bebeğim ama olurmuş öyle 1 hafta ileri geri 🎀
Dendensem -silinmis110- yok hayır böle giderse sezeryana koşuyorsun diyor 4 üstü tahmin ediyoruz ama Allah bilir tabiki herşeyin hayırlısı cumartesi tekrar gidicez bakalım ne diyecek..
-silinmis110- Dendensem yani ama bazi doktorlar normal deniyorlar gorumcen ilk kizi 4 kiloydu zorla normal yaptirdilar mahvoldu sezeryana almadilar kendo istedogi halde normal deyip tutturdular
-silinmis110- gizemmm ben normalde 22 +2 gunluk oldum bugun o 23 haftaya girdigi icin 23 haftayi anlatmis o yuzden farkli oldu
Dendensem -silinmis110- yok canım o riske giremem diyo doktorum bende istemiyom açıkcası 4 üstü olursa normal denemeyi🙈
-silinmis110- Dendensem deneme bencede tavsiye etmem gorumcemde istemedi ama mecbur yaptilar devlet hastanesinde ozel de yapmiyorlar direk sezeryanla alıyorlar
CanSuu -silinmis110- Ama doktorum biraz kızdı bana son bir ayda dört kilo aldığım için 😂 anam napıyım bi iştahım açıldı sürekli ağzım boş durmuyo
Dendensem -silinmis110- aynen canım bende hamileliğim boyunca hem dewlete hem özele gittim ikisi de bebeğin iri olduğunu 2 hafta önden gittiğini söyledi su an dewlete bıraktım özele gidiyorum doğumu da orda düşünüyom Allah nasip ederse inşallah hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun artık yaa 🙏🏻🙏🏻
-silinmis110- Dendensem aynen oyle canim rabbim kazasiz belasiz dogum yapmayi nasip etsin saglikli evlatlar nasip etsin nasil olsa dogacaklar bir sekilde hayirlisi olsun 🤗🤗🤗😍
YamacDemirinAnnesi -silinmis110- 34+4 haftalık olduk pazartesi gittik doktora kilosu 2.300 gramdı 44 cm olmuştu oğluşum çok şükür 💙🙏🏻