-silinmis110- gulcin saglikli olmasi en onemlisi ilk kizim 3300 dogdu ve ben sadece 10 kilo almistim bunda daha 22 haftada 6 kilo almisim her bebekte farkli oluyor galiba
-silinmis110- eymaHzalzusta ilk bebek mi rabbim hayırlı sini versin ama kiz bebek farkli oluyor ya benimde kizim var suan iki yasinda cok fena 😁😍
Gamze-nil Dereninannesi 64 cm doğru mu bnm bildiğim bebekler en fazla 55 cm falan doğuyor doğru ise maşallah size
-silinmis110- Gamze-nil bende sizin gibi biliyorum ama bebek iri bir bebekse olabilir daha 33 haftalik yani dogana kadar ne kadar olur boyu bilemiyecegim 🤗🤗
SimgeAydn Ben doktora gittiğimde ultrasonda 30+4 günlük gözüküyordu ve 1500 gramdı. Normal mi sizce ? Bana da düşük geldi sanki 🤔🤔
-silinmis110- SimgeAydn doktoruniz ne dedi doguma kadar ne kadr olur dedi genelde doguma kadar tahminen su kiloda olur diyorlar
aysegul1414 38 haftalıkken geçen hafta salı 3300 dedi doğuma kadar kaç olur sizce doğum 25 aralıkta olcak
-silinmis110- aysegul1414 bu konuda doktorunuzbence en dogru bilgiyi verir gelisimine gore soylemesi lazimdi demedi. Size