Zeynep04 Hanımlar hiç terlemeyen ben hamilelikten bu yana terleyip birde terim kokuyor koltuk alti koktukca midem bulaniyor. Dogal cozumler nelerdir neler yapmam lazim koku icin
sydv Zeynep04 instagramda fermente mutfağım diye bir sayfa var tamamen yenilebilen doğal malzemelerden roll on var küçük ama çok bereketli ter kokusu sıfıra yakın deneyin bence ☺️
Ceviz Bir yerde okumuştum duştan sonra ıslak pamukla kol altlarına karbonat sürüyormuş bloggerın biri. Üşengeçlikten deneme fırsatım olmadı hiç ☺️ Terliyormuşsun ama kokmuyormuş. Ben 8x4kullanıyorum içeriği diğer markalara göre daha temiz ve sade.
deletedmom321 Ceviz yüzde yüz etkili bir yöntem. Ben bekarlığımdan beri kullanırım elimi hafif ıslatıp parmağımı karbonata basıyorum o kadarcık yetiyor sürünce koltuk altının tamamına. 24 saat kokmazsın :)
Zeynep04 DilaraBozkurt Ceviz Ruken1234 Zararlı olmamiz mi ya. Benim ter bezleri cok calismaz oyle cook sicak olsa terlesen hafif sirtimdan bi iki damla duserdi 😀 hayatmda deodorant kullanmadm birde bende troit cikti o sebeple terleme oljyormus ssiri bi ter yok ama koltuk alsa kapali olunca tesettrluym koku yapiyo zararli olur diye kimyasal biseyde kullanmym
YAkyol Ay evet bi tek bende oluyo saniyodum hayatim boyunca boyle terlemiyodum hic ve hic kokmazdim 😦
Sedahoca Sorun şu aslında hep öyle kokuyordun duyuların açıldı iyice kokunu almaya başladın 🤗😂 bende de oldu üzülme yaz bitiyor 😂
deletedmom321 Sedahoca vitamin demir ilacı falan ekstra koku yapabiliyor kullanıyorsa. Önceden kokmayabilir belki gerçekten :)
Sedahoca Asdfgh ya ama gerçek bu canım üzülcek ne var bunda insanız sonuçta .Oh canım ter kokum diyip moral yapcaz kendimize 😂
YagizAsyaMom Rexona ve nivea nn yeni çıkan deodorant ı hiç ter kokusu yapmıyor kaç senedir i kullanıyorum inanan 0 ter. Ha birde garnier micellar var ya oda tertemiz tutuyor koltuk altını yeni banyo yapmışsın gibi 😎
Zeynep04 YagizAsyaMom normalde onermezler meme kanseri yaparmis ter bezlerinin onunu kapatirmis teri onler ileride kanser olurmus bide hamiel oluncs iyice korkuyo insan yoksa niyetlendm almaya ama
Busrasefa Hayır ya tamamen hormonlarla alakası var bende kendimden tiksiniyom günde 3,4 kez duş alıyom ama hala kokuyorum tamamen hamilelikle alakalı bi durum her Zaman öle olsak o zaman kocamızdan tiksiniyoz kokuyor geliyor hamilelikte o zaman adamlardamı öle kokuyorduda biz almıyorduk hiç katılmıyorum sana
Asdfgh Sedahoca 🤣🤣🤣sende haklısın napalm bende artık o moda gırıcem bu gdsle gercı ter kokusu sıkıntım yok şükür ama gün ıcınde duş dan sonra bakımlar yapılnca olmaz dye dusunuyorum bende ya
inci_f Ben de 39. Hafyadayim bende de basladi ve kesinlikle hormonal degisime bagli, bugune kdr koksam kokuyu ben almasam bile esim alirdi heralde ☺️ Gecenlerde “hayatimda ilk defa babam gbi ter kokuyosun” dedi 😂😂😂
deletedmom321 inci_f bana da kokuk dedi :D deli bunlar ya valla ne yapalım bir sürü vitamin ilaç bilmem ne kullanıyoruz hormonlar garip garip havalar ekvator :D
inci_f Asdfgh yok canim ne demek :)) cocuk tasiyorum ben iki kisilik terledim dedim bi de temizlik yapmistim ona sigindim mecbur😬
Nulu Ayyy yanlız değilmişim 😂😂 bende yapım gereği çok zayıfım normalde vede terleme nerdeyse hiç olmaz en sıcak yaz günlerinde bile ama şimdi nerdeyse sabah akşam duş alıyorum kendi kokumdan acayip rahatsız oluyorum baharatlı yemiyorum artık ve duştan sonra deodorant şimdilik idare ediyoruz böyle ama karbonat limonu deniycem merak ettim nasıl olacak