esmerbomba Melekhkn renkli ultrason ucretlımı oluyo acaba ozele gıdıyorum 18+3 gunluk gebeyım acaba ucret alırlarmı renkli ultrason istesem
Melekhkn esmerbomba yok canım doktor ilk normal bakio sonra renkliye gecio ücret felan odemiyoruz biz bnde özele gdiyorum
Serpil-Harun21 esmerbomba esmerbomba ben her ilk haftamdan beri Söylemeden renkli ultrason ve normal veriyo her kontrolde
betuss5 esmerbomba ozele gidiyorum her ay ucretsiz hem renkli hem renksiz veriyor .Muayaneye dahil yani
Arazynp Melekhkn ne güzel ya biz 34 hafta olduk bi şöyle fotografini göremedim ya. O kadar da hastaneye gidip geliyorum. Hep poposunu gösteriyor. Artık umudumu kestim doğunca görürüm dbbzb
Busra2013 dakpinar- ya ne guzel bugun detaylıya gırdım hergun yuzu donuk olan urispiii bugun yuzunu donmus bıde elıyle kapatmıs bı yandan burnu gozuktu 😂
dakpinar- Busra2013 haahhaaha yaaaaa çok tatlısın öldüm kahkaha attım urispi diyişine çok şekersin 😀🥰❤️ Naz yapmış annesi ❤️❤️❤️
SerraveAnnesii Bende iki gün önce detaylıya gittim heryerine baktı ama yüzünü göremedik kapatmış kafasını gömmüş en aşağıya 😂 yarın tekrar gidicez inşallah görürüm yavrumu 🥺🥰
Busra2013 dakpinar- aynen bızımkı hem tembel hem nazlı urispi die sevıom kendısını😂😂😂ama herseyı cok ıyıydı kılo harıc doktor haftasına uyumlu dedı ne az ne cok dedı sma burds bakıom bızden kucuk haftalar suankı kılosundsn cok 23+6 500 gr 30 cm 😏
dakpinar- Busra2013 haftası küçük daha kuzum , atağa geçiyorlar hafta ilerledikçe yani bizde öyle oldu 🥰 hem sağlıklı ise boşver narin bir kız olur minnak 🥰❤️
Busra2013 dakpinar- ys benim fazls kilods gozum yok Doktor normal dogum yapacaksin dedi ben 3.500 istemen ysni olss iyi olur ama 2500 olsa yeterlu kuvesw girmesini istemiyorum o yuzden uzuldum
Busra2013 Adile20 bizimki uzun😂😂😂20 haftads gttigimde 25 cmdi ama kilosu az doktor iyi dedi ama ben begenmedin😂
Toprak_hira59 Melekhkn https://linksharing.samsungcloud.com/g3fxsZsFo7de Kaşlarını çatan bi kücük bey bırakıyım bende 🥰 hepsi birbirinden tatlı masallah Allah’m nazarlardan korusun yavrularimizi sag saglim kavusalım🙏🏻
dakpinar- Toprak_hira59 yaaaaa yerim ne bu şiddet bu celal 😀 yavrummm sen neye kızdın kuzum maşallah yerim yaaa ❤️❤️🥰🌸
Sermec27 Toprak_hira59 benim oğlumda ultrasonda hep böyleydi cok sinirliydi yavrum 5 aylık oldu cok güleç 🥰💜