Deletedmom_33 Melekhkn Bizimde sinirli beyefendinin 1 ay önceki hali. Bugün tam yüz fotoğrafı alırken koluyla kapattı yüzünü 😅
Defne2018 Melekhkn ilk kızımda dr vermişti bu sefer verilmedi ya cd verdi bide kagıdı ve renksiz ultrason kagıdı cd de varmıdır acaba bu renkli olan
Hasret_yldzx Sewgiakup_2104 doktorum 12 ve 16 hafta arasında öğrenebileceğimizi söyledi fakat bu kişiden kişiye farklılık gösterebiliyormuş
Civcivinannesiii Melekhkn Didemmmmm Deletedmom_33 Ayyyy hepsi tam.poncik yaaa masallah 🥰🥰 Bende 14.haftada gidecen doktora acaba banada boyle renkli verirmi ultrasona kizlar yaaa cihazda var boyle renkli. Ilk kacinci haftada veriliyo acaba boyle🙈🙈
Didemmmmm Melekhkn amin canım🙏🏻 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 💙🧿
Melekhkn Deletedmom_33 genelde hep yüzü dönük oluodu bugun görebildik bizde 😀 hayırlısı ile kucağımıza alırız insallah🤲
_yagmurcuum_ Deletedmom_33 sinir mi dediniz 😂 bizimkine bir bakın isterseniz doktor uyardı çok gergin ağzını da kemçük yapmış diye aç olduğum için bu halde yemek yiyince kıpırr kıpır 🤦🏻♀️🥰 https://resimyukle.io/r/Kums7DW9IO
ebrar6036 Deletedmom_33 21. Haftada bu kadar net oluyor mu yüzü ya bende 22. Haftada gidicem İnşaAllah görürüm 😍
Ceysii01 Defne2018 ekranda baktinda telefona çekseydiniz keske bende sordum cdye basip vercekmis ama ekrandan cekicez
esmerbomba Melekhkn renkli ultrason ucretlımı oluyo acaba ozele gıdıyorum 18+3 gunluk gebeyım acaba ucret alırlarmı renkli ultrason istesem
Emleyla Melekhkn bana hem CD hem rapor hemde fotoğraflar verdiler birden fazla renkli olarak ultrsonda
Sewgiakup_2104 ,@mlkhkn bende 12 hafta 5 günlük oldu hastaneye gitsem belli olur mu yoksa bekliyeyim mi bir hafta daha
Eylemhasret Didemmmmm hangi hastane acaba bende özele gidiyorum 20 haftalık ama böyle renkli vermedi doktor