annembabam RumeysaNur34 gittiğim her doktor bana başka söylüyor . Doğurunca kaçı olacak göreceğiz 🤷♂️🤷♂️☺️☺️
Ayaz_Aybars_mom 34_pamukkizim Son adet 22 Mayıs şubat 10 dan sonra bekle dedi doktorum ne zamana denk geliyor kaç haftaya bilmiyorum ama
Sara_4747 Benim de şubat 12 dedi doktorum bebek gelişimleriniz ne alemde neler yiyor içiyorsunuz acaba😅
Nursenaglbtn Benim tahmini şubat 13 gözüküyo ama nedense o kadar sürmez diye bi düşünce ve his var içimde 😅
yagmurraycaa Poyrazin_annesi son haftalarda cok agirlasiyormus insan bence yikayin koyun dolabina nolur nolmaz
asenacicek 34_pamukkizim benim son 83 gün. Alışveriş biteli çook oldu şimdi zevkine şeyler bakıyorum😍
Minikkuzular 34_pamukkizim sezaryen olacağı için şubat sonu gözüküyor ben erken doğum yaptığım için başıda olabilir ama hiç bir hazırlık yapmadım ablasının kıyafetlerini giyeceği için herşeyi var eksik yok ocak başı bir yıkarım tekrardan ütülerim çantamızı hazırlarız😍
Bayraktarbusr 12 mayıs son adet tarihi inşallah şubatın ilk haftası yada ocak sonu bakalım ne zaman gelmek isterse ssvd yapacağız inşallah hazırlıklar devam daha eksik çok😅