ilknurum61 https://imgyukle.com/i/kp53jh kızlar aslında bazı yerde kargo gelmiyor diye okumuştum bu yüzden test etmek için sadece 16 tl ye bunları sipariş verdim ilk sipariş olduğu için kargo bedava geldi.. ürünler çok güzel ben çok beğendim yine indirim var bir kaç bir şey yine alicam kızıma 💜 inşallah yuklemeyi başarabilmisimdir
Mucizecim ilknurum61 kac gunde geldi cnm cok güzeller bende 9 gün oldu siparis vereli hala gelmedi endişe etmeye başladım bayada pahali şeyler verdim 250 liralık falan
minibiri ilknurum61 bir parçayı ücretsiz kargo vermişti bende 🤦♀️ siz nasıl aldınız acaba hepsini ücretsiz kargo ile :)
Sultannbstrk ilknurum61 çok güzeller benimkiler de geldi 5 parça ürünü 80 TL ye almıştım iyi ki de almışım 😍
ilknurum61 Mucizecim canım yaklaşık 25 gün falan oldu olmadı, ben güveniyorum sayfaya paketlenmesi falan çok ozenliydi çok güzeldi keşke başka şeyler alsaydım şuan yine indirim var bazı ürünlerde kargo bedava yine alacağım
ilknurum61 minibiri benim ilk sipariş yeni üye olduğum için 4 Ürün alabildim fazlası alınırsa kargo ucretli oluyor bunlar 21 Tl tuttu bir de 5 tl indirim verdiler 16 tlye teee uzaklardan geldi 😃😀 eşim hayla inanmıyor 16 tl ye Ürün mü gelir diyor yurtdışından 🤣🤣🤣🤣
Babyboyveannesi Bu site yurtdışından gönderiyor değil mi? Nasıl o kadar ucuz oldu anlamadım biri bana anlatabilir miii🙈😂
ilknurum61 Babyboyveannesi patpat uygulamasını indir, yeni üyelere ücretsiz kargo ve 5 tl indirim veriyor 4 parça alma hakkın var sadece 4ü geçerse kargo ücretli oluyor 💕
iremcannn1907 ilknurum61 canım daha önce sipariş verdiğin halde şuan sepetin hala ücretsiz kargo görünüyor mu? Ben daha önce sipariş verdim şuan kargo çıkıyor artık 90 küsür lira
ilknurum61 iremcannn1907 hayır suan yine 97 tl kargo ücreti gözüküyor ama bildirim geldi şimdi uygulamadan kargo ücretsiz olan ürünler var onlara da bakicam
Betl Ben uygulamayı indirip sipariş vereceğim vakit indirim verdiği ürünler bile tanesi 50 60 liraydı nasıl ucuza alıyorsunuz
ilknurum61 Betl suan yine indirim var 9 tlye çok güzel şeyler var valla ben indirdim hemen önüme indirimli ürünler çıktı bu boneler tanesi 3 tl ye geldi canım