Gizgizgiz Melekk-911 şimdiki aklım olsa ikili test yerine direkt fetal dna yaptırırım benim normal çıkmıştı bi sorun yok ama fetal dna en güveniliri strese gerek yok
2405Sm Melekk-911 benim canım hatta benim öyle yüksektı ki gören doktor un ağzı açık kalıyordu 9.60mm di ben hiç bi yol izlemedim Allaha sığındım sadece çok şükür sağlıklı ensesi bayaa bi kalın 4kiloyu geçkin tosun geldi dünyaya
Gozi Gizgizgiz Ben fetal dna yaptırcam doktorum ense kalınlığına fln bakarız yine ama kan testi istemeyiz dedi 33 yaşındayım yaşımdan dolayı yüksek çıkabilir hiç o strese girmek istemiyorum
Melekk-911 2405Sm Hic ense kalınlığindan bahsetmedi .ilk gebelikde de bir sorun çıkmamıştı o yüzden rutin bişey sanırım dedim test istemesi . Ense kalınlığı ultrason resminde yazıyor mu bilginiz var mı ?
2405Sm Melekk-911 bilmem canım bende onun ayrı bi rapor şeklinde vermişti ama sen girdin mi ikili taramaya anlamadım
annelinkoo1 Benim yüksek riskli çıktı sonra üçlü verdim orta riskli çıktı şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum Allaha sığındım
Melekk-911 annelinkoo1 sıvı alalım demediler mi ? Eltimde de 3lu yüksek çıktı sıvı aldılar karnından o temiz çıktı. Ama eltim 35 yaşında , yaş olarak riskli grupta ya zaten
Educator annelinkoo1 50/1 cıkmıstı benim. 50 anneden 1 i down doğurmus. Aşırı yüksek bir sonuc kesinlikle fetal yaptor dedi doktorum. Hayatımın en kötü günüydü. Hiç korkma fetal dna yaptırabılırsın🙏🏻
Melekk-911 2405Sm evet yaptırdım ikili. Bugün tlfla aradılar değerler biraz yüksek çarşamba gelin dedi
2405Sm Melekk-911 e nabıZınız varsa ordan bakabilir misiniz siz ense kalınlığı değilde kan değeriniz yüksek çıkmıştır ama ondada korkulacak bir şey yok bende de yüksek çıkmıştı yani çoğu kişide öyle çıkıyo
Ebruli_10 Bende haftaya yaptıracam ama hiçbir bilgim yok kan testiyle mi yoksa sadece ultrasonlamı yapılıyor?
Zumranurelsev ikili testi kanda normal cikmayanlar kan almadan oncr ultrasondaki ense kalinligi normal denmedi mi.bizim kontrolumuzde once ultrasondan ense kalinligina bakildi normal dendi kan alindi daha sonuc bekliyoruz heyecanliyim
Melekk-911 Zumranurelsev ense kalınlığı fazla diye bir bilgi vermedi. Bende rutin özel hastane işte diye test istemesini sormadım