Ozlem2904 Melistosum asperox super iyi dk kasinda cikariyo. Ben herseyde onu kullaniyorum hic yormuyo 🙆♀️
Melistosum Hanımlar burda size sordum çok güzel ve cevaplar aldım gittim markete vallahi bissuru söylediklerinzden aldım Arap sabunu da dahil sonra başka şeyler alacaktım bir kasa boştu burda dursun ben biraz daha bakıp geleceğim dedim biseyler daha aldım başka başka sonra öbür kasa işleme başlamış eşyaları ordan oraya geçirirken temizlik malzemelerini unutmuşum orda hahajajja temizlikte beceriksizliği geldiği üst düzey hani direk markette başladı beceriksizligim eve gelince aklıma geldi fatura baktım yazmıyor demekki diğer kasada unuttum hiç öbür kasaya gecirmedim ben neyle silcem bu ocağı yarın bzksbdksndn😀😀😀😀😀🤦
Kerem_mom MR muscle mutfak için olan turuncu spreyi al , her yere sık ama yarım saat mutfağa girme camı da aç , çok kolay temizleniyor sonrasında . Çamaşır suyu vs girme öyle şeylere Allah korusun . Çok solumak iyi değil
Tugbamete Melistosum benimde siyah cam ocak bimin güldal diye yağ çözücüsü var efsane bişey 2 fıs yapıp cam beziyle bir siliyorum cillop hiç bir yağ izi kalmıyor aspiratörümüde onunla temizliyorum ben üstüne tanımam markalar yanında halt etmiş 👍🏻👍🏻
Deletedmom27272 Melistosum Cif yağ sökücü sonra çıkmayan lekeler için selsil pak ürünü sürüp viledanın cam ocak için süngeri var onla silerseniz tertemiz olur