Mavistez Ben devlete gittiğim halde yanilmadi doktarlar inşallah bundada yanılma olmaz. Gerçi bana devlette 14,te söylediler ben yine teyit için aynı gün özele gitmiştim ama boşa gittim ikisindede doğru bilmiş devlettekiler😁
Eylul2797_ Anniii sans yaaa gelde simdi inan bence baska Bi doktora gidin o doktordan hayır beklemeyin artık
Kbrayankkk2 Anniii Şuan alma biraz dahs bekle cinsiyetini yada al hem erkeğin hem kizin giyebilecegi ortak renk al ne olur ne olMaz yada sey yap devletde baktirdiysan cinsiyetine ozele git 1 kere net bisey soylesin sana ama erken daaha bekle 30 lütfen haftalara gel daha net olur
Anniii Kbrayankkk2 tamam canım öyle yapayım ozele gidiyorum devlete randevu aldım pazartesi günü oraya gidecem inşallah netleşir 🥰
Kbrayankkk2 Anniii Biraz daha bekle bence bazen göstermez bazen saklar kiz derler erkek çıkar erkek derler kiz cikar amann cok korkarim😂
Anniii Kbrayankkk2 16. Haftada erkek dedi bir kızım olduğu için bir kız bir erkek çocuğum olacak diye çok sevindik . Eşim inanmadi bence kız dedi onun dediği gibi çıktı iki tane kızım olacak sağlıkli olsunda değişir mi dersin 18. Haftadan sonra cinsiyeti
2erkekannesiii Bana 13 haftada kız dedi kendimi hazırladım uçtum resmen bir kızımın olması hayalimdi 1 tane oğlum var çünkü 17 haftada gittim erkek dedi inanmıyorum hocam dedim özellikle pipisinin fotosunu çekip elime verdi umudumu kaybemedim ta ki 21 haftaya kadar ayrıntıya gittim erkek olmaya devam etti sıpa 😀😂
Anniii 2erkekannesiii bize 12. Haftada erkek denildi 16. Haftadada erkek denildi dün kontrole gittik erkek olmasına o kadar alıştım ki hiç cinsiyet sormadım bile doktor kendiisi dedi cinsiyette ufak bir değişiklik var kızınız olacak dedi hatta kilitorisi gösterdi . Ama 16. Haftadada pipisini gösterdi bize özele gidiyorum kontrole bu sefer devletten randevu aldım pazartesi devlete gidecem bakalım o ne diyecek bir kızım var çok sevindim bir kız bir oğlum olacak diye şimdi iki kizim olacak çok mutluyum çünkü benim hiç kız kardeşim yok en azından kiizimin olacak 🥰
NilayKocabey 2erkekannesiii Bize de 14 haftalık kız gibi dediler benimde kızım var erkek istiyoruz inşallah benim de öyle olur da erkek derler 😂🤭
Kbrayankkk2 Anniii Ya ne bilim bazen erkek diyip kiz cikiyor kiz diyip erkek cikiyor ama baska hastaneye de git yine baktir 2 side ayni derse kizdir şimdi erkek diyip kiz çıktı ben iklemde kaldım
Eymeninannesii217 Anniii Doktorunuz cikinti gibi bisey gostermismiydi banada tahmin olarak yüzde 70 erkek dedi hala içimde kız hissi var bana cikinti gösterdi
Anniii Eymeninannesii217 Canım gosterdi pipisini ultroson resmini bile verdi hala şaşkınım nasıl oldu 16. Haftada yanılma payı az olur bildiğim kadarıyla 18. Haftada kız dedi biz şok
NilayKocabey Ozlem2904 Benimde 2 yaşında kızım var çook erkek istiyoruz 14 haftalıkken kıza benzettim ama net birşey yok dedi 16 haftalıkken gideceğim bakalım ne diyecekler değişir mi dersiniz 😅🤩
Anniii NilayKocabey kuzum değişiyor valla bizede öyle dediler 12 haftalıkken erkek denildi 16, haftalık gittik erkek dediler hatta pipisinin ultrason resmini verdi doktor 18. Haftada gittik net kız denildi değişiyor yani
Anniii NilayKocabey değişebilir hazırlıklı ol bizimki değişti 16 haftada yanılma payı az olur ona rağmen yanıldılar canım bazen kızların organı çıkıntılı oluyor pipiye benziyormus
Azram-2144 Anniii benimde 1 oğlum var . 19 haftalık en gititm erkek dedi doktor . 22 haftalıkken gitim bu kez de kız gibi dedi ayak topuğuyla kapatmış net göremiyorum dedi . Birdaha ki kontrölübekliyorum. Ne alsam diye kararsız kaldım . Oğlumun kıyafetlerini vermiştim ihtiyacı olan birine
Anniii Azram-2144 19 haftalıkken nasıl yanılıyorlar anlamıyorum cidden çok az yanılma olur o haftalarda hayırlısı olsun kuzum hakkımızda 🤗