Anniii Kızlar zaten en baştan beri kız hissediyordum doktor 16. Haftada erkek deyince şaşırmıştım bugün 18+2 haftadayiz kız olduğunu öğrendik bir kızım var 2 yaşında bir kızım daha oluyor çok şükür 🤗 Rabb’im sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥰
Ozlem2904 Anniii hahaah cok şasirdim 😂😂😂 16+4de bariz erkekti bizimki herseyi netti😅 erkekten kiza döncunce cok sasiriyorum ben 😅 13+4dede kiz demisti arasi bombos diye ama 16+4de erkekti halen erkek 😂😂 Rabbim bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin❤
Smilend Anniii ayy sağlıkla gelsin inş 🤰🏻 Benimkine de önce kız sonra erkek dediler ve alışveriş yapıyorum inş bize bi şaka yapmaz 😅😅😅
Kbrayankkk2 Anniii Banada oyle dediler yani yatiyor bacak bacak üstüne atmis kiz gibi goruyorum dedi 2 defa öyle dedi devlet h.si ozele gittim bakar bakmaz erkek dedi 😂
NilayKocabey Ozlem2904 Benimde 2 yaşında kızım var çook erkek istiyoruz 14 haftalıkken kıza benzettim ama net birşey yok dedi 16 haftalıkken gideceğim bakalım ne diyecekler değişir mi dersiniz 😅🤩
Anniii Smilend valla bende yapacaktım sırf içimden bir ses erkek değil kız diyo diye alışveriş yapmadım bugünde kız olduğunu öğrendim 😂
Anniii Kbrayankkk2 Sence değişir mi artık alışveriş yapmak istiyorum yapamıyorum 😂 18 haftalık net görmüştür demi cinsiyeti
Mevaninannesiii Anniii yaa 16+4 olduk biz de bugn doktora gittik pozisyon çok yanlis göremiyorum dedi 🙈
Kbrayankkk2 Anniii Şuan alma biraz dahs bekle cinsiyetini yada al hem erkeğin hem kizin giyebilecegi ortak renk al ne olur ne olMaz yada sey yap devletde baktirdiysan cinsiyetine ozele git 1 kere net bisey soylesin sana ama erken daaha bekle 30 lütfen haftalara gel daha net olur
Tazeanne0134 Anniii valla canım benim ilk hamileliğim de dr 16+6da %80 kız dedi bacak arasında bişe görmeyince ama detaylı ultrasonda erkek olduğunu gördük ve şimdi 22 aylık o bebek 😂 şimdide 2.ye hamileyim abisine çekmez inşallah o konuda
guzelbebegimmmmm Anniii ben de detaylı usgde öğrenebildim net olarak 😄 4 yaşında oğlum var. Bi de kızıma hamileyim elhamdulillah
dilak Benimde 17 haftada kız gördüm dedi ama çok hareketli e emin değilim dedi Kordon da geçiyor dedi bende hep erkek hissediyorum kız olmasına sevindim ama ben hiç hissetmediğim için doktorda kesin konuşmadığı için acaba mı böyle şeylerde okuyunca
Eylul2797_ Anniii pipi falan gösterdimi bende 16da ögrendim hala gitmedim böyle duyunca süpeye düsüyo insna
BusrAras- Anniii banada 15 haftada erkege benziyor emin degilim pozisyonu uygun degil dedi doktorum bende hep kız hissediyorum eşimde benim iki kızım olacak diyor bakalım 30 kasımda öğrenecegim bende 😊
Anniii İlk kızımda da tecrübe ettim onada erkek denildi sonra kız olduğunu öğrendik bundada aynısı oldu anne ne hissederse o çıkıyor gerçekten sen erkek hissediyosan erkektir cinsiyetini öğrenince yazar mısın merak ettim🥰