Ozlem2904 Caglaemre 30.haftada 1701g di haftaya pazartesi kontrolumuz var 33.hafta olucaz cok merak ediyorum kg sini 🙆♀️ insallah 2kg yi bulmustur
Calisananne25 Caglaemre 32. Haftada 2.150 gramdı. Cuma günü kontrolümüz var 34 olucaz o zaman ne kadar olacak bakalım 🙂 şuan 33+4üz
Didemmmmm Caglaemre 36+6 da 3234 gr 50 cm di oğlum 🙏🏻🧿💙 Perşembe günü tekrardan gideceğiz bakalım büyümüş mü minnoşum😉
Ozlem2904 Calisananne25 bebeginiz haftasinda m acaba? Eşimle iddaya gircez de ben 2200u bulmustur dedim ilk sonra onu ben dicektim dedi 😂😂 sizinki 32.haftada bu kg deyse ben 33.de kontrole gtcegim icin arttiriyim gr mi 😂😂
Kelebekmadam Calisananne25 benimde 28+5 te 1560 dı 33 ta 2 kiloyu buluyor mu bebişler şu an 30 hatadayım
Calisananne25 Ozlem2904 hahaha🤭😁 haftasına göre önde gidiyo benimki canım, 4-5 gün ya da 1 hafta kadar önde ona göre hesapla benimki biraz iri gidiyo 😁
Mczem Hanimlar ne yiyorsunuz bebeisler icin benim erken dogum riskim var en azindan kilo aldirayimki dogarsada cok sikinti olmasin
annesi_ Mczem Kaşar muz ceviz çiğ badem süt yoğurt bu tarz şeyler yiyorum bebeğimin kilosu haftasına göre hep uyumlu çıkıyo çok şükür 🤲🏻
Ozlem02 srparsln hayır perşembe tekrar gidicem 4 kilo felan olduysa biley değişir mi bilmiyorum ama bu 3. Hamileliğim olduğu için diğerleri normaldi belki normal olur 🤷♀️
srparsln Ozlem02 anladım çoğu doktorun direk sezeryana yönlendirdiğini okudum burda hep o yüzden sordum. Benim doktorum da doğum şekliyle ilgili birşey demeyince emin olamadım🙈
Calisananne25 Kelebekmadam benimki buldu valla canım bilemiyorum ki 🤭 28deyken 1850 idi benimki biraz önden gidiyor. Bizde genetik iri olmak 🤭🤭
Kelebekmadam Calisananne25 dkkat edin ama şeker yüklemesi oldunuz mu benim bebeğim önde diye doktorum istedi şaka gibi gebelik şekeri çıktı oysa aşırı bi kilosuda şok bebeğimin ama şeker çıktı :(