nurunhayali Geceden koymayı unutmuşum kuru fasülyeyi şimdi haşlanıyor haşlanırsa kuru fasülye pilav yapcam inşallah😅😅 (düdüklü kullanamıyorum korkuyorum o yüzden saatlerce haşlanacak mecbur👀)
mervegly_7 Kbra240 Allah yar ve yardımcın olsun ben büyük konuştum biraz ben etçil değilim inşallah eşim de benim gibi olur diyordum aksine etçil çıktı bizimki bamya sevmez yeşil fasulye yemez içinde et olacakmış bende hiç sevmem kuru fasulye etsiz olmazmış olur efendim Adam olana çok bile 😂
Kbra240 mervegly_7 aynen öyle kendime taze fasulye falan yaptığımda onada başka bisey yapıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz kuru fasulyeyi sever oda ama etli olunca Allah yardımcımız olsun bizim 🤣
Mervexxx mervegly_7 ayy ben de ağzıma et sürmem. Eşim etsiz hiç birşey yemiyor kafayı yiyorum ne yediricem ben bu adama diye 🤷🏻♀️ Allahtan annem evlenirken benim kızın yemek yapmayı bilmez yemek yapmıyorsun diye dalaşma kızıma bilerek alıyosun demişti yapmasın dışardan söyleriz dedi eşim de 😅😅 niye yemek yapmadın dediği zaman dışardan söyleriz diyorum 😅 ben kendime hep sebze yemeği bulunduruyorum dolapta ama o yemiyor işte 🤷🏻♀️
Mervexxx ilkbebegim49 kabak yemeğim var onu yiyeceğim 😊 eşim gec geliyor ac gelirse makarna falan yaparım neydim
Defne2018 ilkbebegim49 ekmek varsa hiçte gasavet çekmem illa bişi bulunuyo canım bi tabak çorba bide yogurt yaparım salata koyarım yine yeter
mervegly_7 Mervexxx Ohh valla ne güzel valla benim öyle bir şansım yok el lezzetim çok iyidir eşim yemeklerimi çok beğenir bileydim bende böyle derdim ama artık çok geç 😂😂😂😂
gamzelihemsire Sebzeli bulgur pilavı ayran salata bir de dünden mercimek çorbası kalmıştı , vallahi her gün yemek yapmak zor annemin kıymetini anladım
NeeSalman Bugün yemeği erkenden yaptım şaşırtıcı olsa da ☺️ Tas kebabı yaptım ama patateslerini daha kızartmadım, kızartıp içine koysaydım çok su çekecekti akşama kızartıcam. Yayla çorbası ve pirinç pilavı da olacak yanında🍀
Deletedmom93284 ilkbebegim49 nohut,patlıcan,kabak,pırasa,ıspanak,ve türevlerini yemeyen hatta kokusunu bile evde istemeyen bir kocanız varsa hayat çok zor 😂😂😂 makarna vs söylemiyorum bile
lavininannesii Deletedmom93284 bugün etli nohut ve pilav yapan biri olarak eşin saydıklarını yemiyosa ne pişiriyosun diye düşünmeden edemedim😂😂