Sultann1603 ilkbebegim49 karışık kızartma yapcam dolaptaki sebzeler temizlensin😃 biber patlıcan havuç patates Allah ne verdiyse bide bol.sarimsakli yoğurt mis 😃😃
mervegly_7 Kbra240 Vallahi annelerimiz nasıl hergün başka yemek yapıyormuş ben bazen kafayı yiyorum ne yapacam diye 😂 bugün hamsi salata yapacam ♥️
Kbra240 mervegly_7 aynen öyle annemin değerini evlendikten sonra anlamıştım zaten bide şimdi hamilelik falan daha iyi anlıyorum ah bu analar neler çekmiş 🤣🤦♀️
Kbra240 mervegly_7 tek balik yapacağım gün ne yemek yapıcam derdi olmuyor balik günümüzde persembe daha var🤦♀️
marbling10 mervegly_7 annem ben evdeyken sorardı akşam ne yapayım şye, her birimiz de “farketmez anne ne istersen yap” derdik🤭 annem delirirdi😂 şimdi anlıyorum neden kızdığını.
blueberyy00 cennetkokulum_ karnıbahar çok seviyorum yemeğini ama bana çok gaz yapıyor hamilelikte ya pişman oluyorum yedigime iki kaşık da benim yerime ye 😂😂
LadyAnne cennetkokulum_ karnibahar yemegini farkli bi sekilde yapiyorum ben once yumurtaya sonra una bandirip yagda kizartiyorum tadi cok guzel oluyor sulusundan daha iyi
mervegly_7 Kbra240 aynen balık çok kolay oluyor bizde her hafta yemeye çalışıyoruz bugün balık günümüz ben bugünden birde yarın ki yemeği bulursam mükemmel olacak 😂
Kbra240 mervegly_7 aynen yemek yapmak dert değil ne yapacağını bilmemek çok sorun bide benim kocam gibi yemek seçen kocanız varsa 🤦♀️
mervegly_7 Kbra240 ayyy bizimki de öyle spor yapıyor hergün protein almak zorunda et tavuk balık üçlüsünden gına geliyor bazen ayrı sebze yemeği yapıyorum bazen kendime bu da bizim sınavımız 😂
designermom Tavuk suyu çorba🥰🥰 dünden de karışık sebzeli yemeğim vardı et taze fasülye bezelye patlıcan soğan patates hepsini karıştırıp turlu gibi bisey yapmıştım yeter :)
Kbra240 mervegly_7 hiç sorma geçen ıspanak yaptım ne güzel OT mu yicez diyo ağzına Bi tane çarpasim geliyo o an o kadar uğraşmış oluyorum onları tek tek yıkayarak 🤦♀️hiç sorma benimkide spor yapıyor deli ediyor beni deliiii 🤣🤣
mervegly_7 Kbra240 Allah yar ve yardımcın olsun ben büyük konuştum biraz ben etçil değilim inşallah eşim de benim gibi olur diyordum aksine etçil çıktı bizimki bamya sevmez yeşil fasulye yemez içinde et olacakmış bende hiç sevmem kuru fasulye etsiz olmazmış olur efendim Adam olana çok bile 😂
demethanim ilkbebegim49 Et suyuna şehriye çorbası yaptım Karnabahar, brokoli, patates, havuç doğrayıp baharatlayip fırına aticam, üzerine sarımsaklı yoğurt.. yani baharatlı fırın sebze diyebilirim ☺️