2prens-annesii Meyracukurmaraz Gün aşırı giriyorum nstye ama böyle hiç çıkmıyordu çeken hemşire de ağrıların var ama düzenli değil dedi bakalım doktor ne diyecek🤷🏻♀️
2prens-annesii Prens1prenses2 Doktor geldi canım bekliyorum çağırmalarını🤗 görüşeyim hemen yazıcam buraya
2prens-annesii BusraTass canım sen bebeğin klap atışlarını çekmişssin sancı değil bu resimdeki alttaki senin sancıların onu çekmen gerek
Hilal-95 2prens-annesii açılmana bakar varsa doğuma alır bence ya baya sancın var cnkü haftamda gelmiş zaten ama tabi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuş 🙏🏻
2prens-annesii Hilal-95 Açılma hala 1 cm olduğu için 1 hafta daha kontrollü bir şekilde kendiliğinden gelmesini bekleyelim dedi doktorum maalesef eve boş döndüm yine 😑 hayırlısı olsun artık bakalım ne zaman gelecek 🤗
Hilal-95 2prens-annesii hadiya canm ağrılarım cokmu tüh yani bu sancıyla eve göndermekde olurmu günah sana ya hakkında hayırlısı kuzum inşallah ya🙏🏻
Mujde0808 2prens-annesii evet sanci var ama dogum sancisi kadar sık duzenli degil o yuzden gondermistir 😂 ama daha iyi boşver o dogumhane psikolojisi daha zor ev ortami iyi
2prens-annesii Mujde0808 Ay evet ilk doğumumda 24 saat sancı çektim hastanede daha zordu. Bunda evde çekmek istiyorum ama artık gelsin diye de bakıyorum 40 hafta bitti korkuyorum birşey olacak diye sancı olsa yeter ki de evde hastanede çeksem bir şekilde 🤪😅