Fatma6834 @Cilekliruyam Canım beni hatırladın mı bilmiyorum ama 38.haftada olanlar diye post açmıştım orada konuşmuştuk bugün yarın doğurum demiştim fakat benim sancılar yalancı çıktı 🥲 Gününü doldurmadan gelmeyecek benim bebiş herhalde 😂
Cilekliruyam Fatma6834 hatırladım canım bende kendimi takip ediyorum ne sancım var ne bişey 40 haftaya kadar nasıl beklicem kara kara düşünüyorum 😂😂
Fatma6834 HulyaKrg Bende de sancı falan kalmadı senin gibiyim 😂 Dün doğuma giderim diye kendimi öyle hazırlamıştım ki büyük bir çöküş yaşadım 🤐 40.hafta bizi bekliyor galiba 🤭 Son günler diyerek kendimizi avutalım bari 😜
Cilekliruyam Fatma6834 ya çok ağırlaştım ben bide yürürken zorlanıyorum 40 haftayı nasıl doldurcam bilmiyorum sende öyle misin 🙄😂
Fatma6834 Cilekliruyam Ben de öyleyim maalesef 😪 Bebek doğum kanalına girdiğinden beri eğilip kalkmak işkence oldu 😓 En azından daha rahat nefes alabiliyorum artk hamdolsun 😂😂
Mujde0808 Fatma6834 kiz ben 2 haftadir 6 cm acilmayla geziyorum dogcak dediler dogmadi ni turlu ben ne yapayim 😂😂😂😂
Cilekliruyam Fatma6834 hiç sorma o kadar uzak geliyo ki bide 42 haftalık doğuranlar falan var öyle olmayalımda aman nasıl beklicez 😂