Cilekliruyam Mervesmom1 stres olma diycem ama elinde değil insanın biliyorum çünkü bende çok stres olmuştum ağlamıştım hatta ama yinede moralini yüksek tutmaya çalış gebeliklerin çoğu genelde sağlıklıdır korkma 🤗
Mervesmom1 Cilekliruyam her günüm stresle farklı duygularla geçiyor çok kaygılanıyorum inşallah bi an önce her şey düzene girer
cahillesohbetikestim sanslibiranne 25 günde bir adet oluyorum test yapmak için bir aylık döngü olmasını bekledim 4+3 te test yaptım 5 gün sonra 5+1 de doktora gittim hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür şimdi 26 hafalığız 🧿💙
ozgekosaraytekin sanslibiranne pozitif düşünelim pozitif olsun, yarın ikimizde beta verelim bakalım kaç çıkacak. Ben düşükten soruna bile şükreder haldeyim artık😅 sağlıksız bir gebelikki sonlandı diye. Hayırlısı hakkımızda.
sanslibiranne ozgekosaraytekin canım ben stresten dayanamadım işten gelirken kan verdim sonucunu bekliyorum
ozgekosaraytekin sanslibiranne iyi yapmışsın aklında kalacağına.. sonucu merak ettim paylaş lütfen benimle de 🥰
ozgekosaraytekin sanslibiranne benimde geçen perşembe 64 çıkmıştı, aramızda 4 gün var. 🌸 çarşamba tekrar ver. Sağlıklı ilerliyor mu ilerlemiyor mu diye
KahveliBirAnne Bende test yaptım poztif çıktı şuan sat a göre 5+5 günluk yarın 5+6 bende 7 8 haftalık gibi gitmeyi dusunuyorum hem kese hemde kalp atışı için biraz geç gitmekte fayda var diye düşünüyorum