sanslibiranne Kızlar merhaba, geçmiş adet döngüme göre şuan 3+3 gebe görünüyorum. Yeni öğrendim ve hiç doktora gitmedim. 5+0 da gideyim diyorum keseyi de görürüm diye. Sizce???
Cilekliruyam sanslibiranne ben 6+6da gittim kese kalp atışı duydum. 5. Haftada duyamamıştım. Bence 6. Haftayı bekle canım
Civcivinannesiii sanslibiranne beta degeriniz nedir. Deger 5 binlerde olunca karindan kese rahatlikla gorunur. Ona gore hesaplayip gidebilirsiniz
Hhilall37 sanslibiranne 2 3 günde bir sağlık ocağında kan ver düzenli artış var mı ona baktırırsın 6. Hafta dolmadan gitmene gerek yok doktor keseyi göremezse o da sadece kan alacak
Miray8 sanslibiranne bence en garanti 6. Haftayı bekle 5 de kese göremedim kalp atışını duyamadım diyor, olumsuz yorum yapan insalardan da gebeliğin boyunca uzaklaş sağlıklı bir gebelik yaşa çünkü senin iyiliğini düşünen insan seni olmadık streslere sokmaz :)
sanslibiranne Cilekliruyam çevremde çok korkutuyorlar ya dış gebelik olursa, ya kimyasal olursa, gidip baktır vs diyorlar. Boşa paniğe gerek var mı ?
Cilekliruyam sanslibiranne erken gidince panik oluyor insan asıl erken gittiğimde kese göremeyince ben korkmuştum kimyasal gebelik falan diye o yüzden erken gitme canım. Burda çok gördüm yorumlarda doktorun erken haftalarda boş diyip 8. Haftada kalp atışı duyup kese göreni o yüzden en iyisi 6. Haftada git derim moralin bozulmasın ben 2 hafta bekledim ama stresten ölmüştüm acaba hamile miyim değil miyim sağlıklı mı vs
limoncicegim2 sanslibiranne bencede gitme insanın psikolojisini bozuyor doktorlarda ama kimseyede söyleme gidene kadar ne olacağı belli olmuyor ben gittim erkenden şuanda boş gebelikten şüpheleniyoruz
Mervesmom1 Cilekliruyam bende aynı şeyleri şuan yaşıyorum kesinlikle doktora gitmeden beklemekte fayda varmış herkes başka bişe diyor moralim çok bozuluyor 😑
sanslibiranne Miray8 bir düşük yaptım o yüzden daha çok strese sokuyorlar ya yine aynısı olur diye, ama beklemekten başka yapacak birşeyim yok
sanslibiranne Evinru bende baş dönmesi ve kasık ağrısı var, çok erken öğrendim ve belirtilerim çok erken başladı bu beni korkuttu biraz etrafındakiler sağolsun beni daha çok korkutuyor
Ozlem2904 sanslibiranne dr a gtmeseniz bile kan tahlili verin 2gunde bir bhcg artisinin oldugunu anlamak icin duzenli sekilde 2 katina cikiyosa saglikli b gebeliktir. Ben 4+2de hamile oldugumu ogrendim kan verdim 701du bhcg m 2gun sonra 1600ksuurlere cikmisti. Sonra dr arayisina girdik 8+2de gttim ilk randevuma hem kese hem kalp atislari netti. Cevremdekilerin bir cogu kese gorseler bile kalp atisi duymamis 6.haftalarda ben o yuzden bekledim
sanslibiranne Ozlem2904 salı günü kan tahlili vereceğim hiç değerime baktırmadım ama 3 gebelik testi yaptım üçü de pozitif. Sakin olmakta fayda var o zaman
ozgekosaraytekin sanslibiranne benim şu an sat a göre 5+3 hamileliğim. Ama doktora 6 hafta olmadan gitmeyeceğim. Sağlık ocağında yarın ve perşembe kan vereceğim. Beta değerime göre 3000 i geçmişse belki giderim. Diğer türlü aşırı stres oluyorum kese görünmüyor insan evham yapıyor acaba sağlıksızı mı diye. Hiç gerek yok .
sanslibiranne ozgekosaraytekin çok erken öğrendiğim için daha stresliyim acaba gebelik var mı diye endişelenmeye başladım, ama 3 tane test yaptım üçü de çift çizgi yarın ilk kanımı vereceğim
ozgekosaraytekin sanslibiranne pozitif düşünelim pozitif olsun, yarın ikimizde beta verelim bakalım kaç çıkacak. Ben düşükten soruna bile şükreder haldeyim artık😅 sağlıksız bir gebelikki sonlandı diye. Hayırlısı hakkımızda.
Ozlem2904 sanslibiranne bhcg nin duzenli artis icinde olmasi önemli. Ev testleri boş yada kimyasal gebelikleride positif gosterebiliyo
Zeyneb12 sanslibiranne çok iyi düşünmüşsün bende sen gibi erken öğrendim doktora gidene kadar günlerim geçmek bilmemişti😂
H_myra1 sanslibiranne 7.haftada gitmek en mantıklısı hem keseyi hem bebegi hemde kalp atışını duyarsınız benim nacizane fikrim yinede size kalmış 🤗
Cilekliruyam Mervesmom1 stres olma diycem ama elinde değil insanın biliyorum çünkü bende çok stres olmuştum ağlamıştım hatta ama yinede moralini yüksek tutmaya çalış gebeliklerin çoğu genelde sağlıklıdır korkma 🤗