aleladebirmom incisu evet ben de ocağa uzamaz diye düşünüyorum benim gibi sabrsızsa tabi ☺️ Cinsiyeti nee
Seross10 deno1 bakalım ne zaman gelecek bebişler 🙂 tam haftası ile uyumlu mu bebiş sizin benim 3 güncük geriden geliyor geç döllenme dediler başta 2 hafta fark vardı şimdi 3 gün oldu. Ama haftamı nasıl söylesem bilmiyorum😀😀
deno1 Seross10 evet ama ilerleyen haftalarda adetini yakalar bence uyumlu çıkar sağlıkla gelsinlerde sezeryan mi düşünüyor sun norma mi
Seross10 deno1 normal istiyorum ama bakalım. Şimdi 3 gün var işte sorun etmiyorum onu doktoruma göre haftası ile uyumlu diyor sağlıklı ya yeter o bana 🙂
ege_ayaz_mom Minnosunannesiiii canım ben hamileligimi öğrendiğimde 4 haftalikti bu zaman nasıl geçecek dedim bir bakmissinki göz açıp kapatınca ya kadar zaman geçmiş 34+6 olduk rabbim sanada göstersin o günleri meleğini kucağına almayı🙏
RumeysaNur34 Minnosunannesiiii yok bizde daha göremedik 26+6 zaman su gibi değil damla damla gidiyor sanki
deno1 Seross10 evet canım sağlıkla al 😊bende sezeryan olacam ama erken doğum riskimde var yatıyorum heran geledebilirmis 🙁
KadersizMelek Minnosunannesiiii vallahi benim çok zor geçti canım 14.haftalarımı düşünmek bile istemiyorum. 34+3üz ayın sonuna doğum Allah izin verirse inşallah. Yoruldum 🤦🏻♀️
aleladebirmom incisu bizim oğlumuz oluyor hayırlısıyla 🤭 Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsinn❤️❤️❤️
Kubraveysl Seross10 ayni anda hamile kalmışız ahahahahah senin cinsiyetin ne guzelim ve bebis kilosu ne
Kubraveysl Seross10 69 la hamile kaldim.suan 95 kiloyum ve okdr yemiyorum seker var bende bebekte gelişmiyor
Kubraveysl Seross10 benimde erkek maşallah allahim.saglikla almayi nasip etsin inşallah benimde 800 grm.;) sağlıkla doğusunda önemli değil.
Seross10 Kubraveysl haftamız aynı dimi bizim. Sağlıkla vaktinde doğsunlar inşallah. Çok şükür benim gebelik şekerim falan çıkmadı