Cisem_demir ikramomm Ben yurt dışında yaşıyorum burda biraz farklı işliyor, 2 hafta önce kan tahlili vs. Yaptılar ama şimdi kontrole gidince bütün değerleri öğreneceğim.🤷🏽♀️
Sametnida Sert1110 bende 34 du ayaklarimi yuksek bir yere uzatip yattim hep dinlendim hep 2 gn sonra tekrar gidip kan verin ve guzel dusunun 😊
hanifeumit MeyraRana İstedi ama hamile dglsn dedi 7 haftaya kadar acilde öğrendim anneler gününde rahatszlannca valla
MeyraRana hanifeumit Bn öyle diyince hevesimi kursağımda bıraktı bi sonraki adet günümü bekledim olmadım test yaptım hamile çıktım
charlottececi maviay246 teşekkür ederim 🙏🏻 allah isteyen herkese saglikla bebeğini kucagina almayi nasip etsin ☺️
maviay246 CerenYigit ne yaptınız sonucunuz ne bende 2 gün oldu negatif ama bir türlü regl gelmiyor 💁♀️💁♀️
hanifeumit MeyraRana anliyosun ben anladım kendimi degiaiklerin hemen zaten idrar da çıkıyor kanda çıkmıyordu utrasonda aynı şekilde snra doktor dgstrdim o var dedi acilde öğrendim 10000 kusurden fazlaydu öğrendiğimde oglumu
hanifeumit Nilelif benimde öle oldu 4 kez yaptım 4 ünde hamilelik çıktı ama kanda utrasonda çıkmadı nasıl iş anlamadik ilk aslında kanda çıkması gerekiyormus