charlottececi maviay246 teşekkür ederim 🙏🏻 allah isteyen herkese saglikla bebeğini kucagina almayi nasip etsin ☺️
Secomo 4+3 günlük dü öğrendiğimizde 16 ekim de öğrendik😅 planlı yaptık ancak bu kadar erken olabileceğini düşünmüyorduk 🤭🙄
ikramomm maviay246 yaa canım nasıl rahat edeceksen öyle yap sende kendine dikkat et kuzum hayırlı haberlerle gel 🥺🌸🤲🏻
Sert1110 Sametnida benim de 55 çıktı bugün yaptırdım doktor yüzde seksen gebesin dedi ama boş kese de olabilir dedi morelim çok bozuldu
maviay246 Sert1110 düşük olunca öyle diyorlar üzülme dua et inş 2 kat artış olur 7,8 ile öğrenen bile var
Sametnida Sert1110 bende 34 du ayaklarimi yuksek bir yere uzatip yattim hep dinlendim hep 2 gn sonra tekrar gidip kan verin ve guzel dusunun 😊
Aslaslan maviay246 5 artı 1 de öğrendim. Suppriizzeee 🤰 oldu:) Reglm 3 gün gecikti. 5 . Gün test yaptım. Ben şok 😁 şimdi 33 haftalık olduk. 🙂
Cisem_demir Bende adetimin gelmesine 3 gün kala öğrendim. Öğrendiğimde 5 haftalıktı🥰 Şuan 7. Haftadayız perşembe günü ilk kontrole gideceğiz bakalım.🤲🏽😇
Cisem_demir ikramomm Ben yurt dışında yaşıyorum burda biraz farklı işliyor, 2 hafta önce kan tahlili vs. Yaptılar ama şimdi kontrole gidince bütün değerleri öğreneceğim.🤷🏽♀️