aycasmom 5 haftalıkken gittiğimde kese oluşmuştu 4 haftalıksın dedi, 2 hafta sonra gel dedi bebek için. Dediğine göre 6.haftamda gidicem ama regl tarihime göre 7.hafta oluyo. Inşallah görürüz canım bebeklerimizi sağlıkla 🤲🏼
Mervesmom1 Zemzems sen çok erken öğrendim döllenmem geç olmuştu normalde 7. haftada görünüyor ama ultrasonda 5 haftalık dediler
Feyzabeyoglu Mervesmom1 5 haftalıkken benim de sadece kesem vardı 7.haftada bebek göründü kalp atışını duyduk
Mervesmom1 Feyzabeyoglu anladım sanırım normal bi süreç ben korkuyorum birazda ilk hamileliğim olduğu için cahillik var sanırım 😔
Feyzabeyoglu Mervesmom1 benim de ilk gebeliğim şu an canım Zamanla daha bilgili olacaksın inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏
limoncicegim2 Mervesmom1 bende 5 haftalıkken gittim bir hafta sonra gel dedi keseyi gördü bebeği görmedi şimdi bir hafta sonra tekrar gidicem bakalım hayırlısı
ipekveannesi Mervesmom1 korkmayın benimde başıma geldi. Bebek ve kalp atışı yok dendi. 8 haftada gördüm kızımı hatta kendimi kürtaja bile hazırlamıştım. Şu an 2 yaşında biraz bekleyip başka doktora görünün
Krc-123 Bende bebeği 7. Haftada gördüm. Anca görünüyormuş korkma yani. Bir şey soracağım 6.-7. Hafta kanamalarınız oldu mu ?