AdenEva Mervesmom1 devlet hastanesinde 6-7. Haftada bile bana kese var bebek yok dediler. Halbuki 5+3 gibi özelde çoktan keseyi de bebeği de görmüştü doktor. O yüzden ben çok takmadım ama doktordan doktora değişen birşey bence başka bir hastaneye daha gidin
Baharelif___ Mervesmom1 5 Haftada bebek gözükmesi çok erken bence . Biraz daha bekleyin derim yine aynısı denirse farklı bir hastane deneyin ultrason cihazından bile farkeder .
superrmomy Mervesmom1 7 haftadan önce net olarak bebek görülmez canım. Ultrason da görülmesi zaman alıyor. 6 haftanın sonlarına doğru gidersen muhtemelen görürsün
Busra2013 Mervesmom1 normal ben 5+3 de gıttım altan baktı kese vardı 8 haftalıkta bebek vardı kalp atısı fln
Aleynaboyrazzz Ben de özel hastanede 6+2de kalp atışlarını dinledim 🥰 beta 961ken devlete gitmiştim ve çok erken görünmez diyip 10 gün sonra gel demişti sonrasında özele gittim ve direkt gördük. Seninki de henüz erken olabilir
Seymanur234 Bende şuan 5 haftadayim iki gün önce öğrendim değerim 20000 kese var ama bebek yok şuan kızımda da böyleydi 8.haftada hem bebeği hem kalp atışı duymuştuk sabırsızlanıyor insan ama sakin ol biraz daha vakit geçsin 🥰
deletedmom27371 Mervesmom1 5 haftalıkken beta değerim 6000 geçikti ve bebeğimi de keseyi de görememiştim 7. Haftamda gördüm
Adile20 Mervesmom1 Bende 5 haftaliken gitiğimde doktor emin deyildi hamilemiyim diye 😀 dedi gebelik var ama çok kucuk 4 hafta sonra gel dedi gitiğimde 9 haftalıktım bebek şeklinde di baya buyumuştu sîkma canına kuçuk daha 😘
Karadenizli_ Mervesmom1 canım ben gebeliği erken öğrendim 4.haftada da kese göründü 5.haftada kese büyüdüğü göründü 6.haftada bebek göründü.
blueberyy00 Mervesmom1 çok normal 5. Haftada bizde sadece keseyi gorduk iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi 7. Haftada gittik duyduk çok şükür
guzel_anne1 Mervesmom1 çok erken bebek için de kese içinde ben 5+3 de hamile olduğumu öğrendim 6+4 de kese ye baktı doktor. Endişelenme bence beta değerin gayet güzel inşallah hayırlı olur
Mervesmom1 Zemzems sen çok erken öğrendim döllenmem geç olmuştu normalde 7. haftada görünüyor ama ultrasonda 5 haftalık dediler
Belirlenmedi Merhabalar bende 5 haftalıkken kese göründü 7 haftalıken kalp atışlarını duymaya gittiğimde bebeğinde kalp atışımızda görmedik 🥺 doktor 15 gün sonra tekrar çağırdı inşallah hem bebeği hemde kalp atışını duyarız dua edin bize teyzelerimiz ❤️
DrMery Mervesmom1 benimde öyle oldu ama devlet hastanesi o kadar ilgisiz ki beta değerime bakmadan keseye baktı adet tarihine göre mi 5haftalık