Benferus Aysuduha idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bende aynı şeyleri yaşamıştım tek kullanımlık şase kullandım rahatladım biraz
Balbocegmm Benferus bende de idrar yolu enfeksiyonu var mumorol kullandım bende az bi yanma hala var siz ne yaptınız geçti mi? 😔
as2121 mercimeginannesiiii Çok teşekkür ederim yazdığınız için 😊 Biraz daha rahatladım. Ben de çarşamba gideceğim büyük ihtimal. Benim de aklıma geldi enfeksiyon ama başka belirtim yok enfeksiyona dair.
Benferus Balbocegmm 19+3 deyim hala arada ağrılarım oluyo bol su içiyorum sık sık çamaşır değiştiriyorum bi dahaki kontrolumde tekrar yazarsa alıcam ilacı🤦🏻♀️
Balbocegmm Benferus ben biraz korktum enfeksiyon düşük yapar bebeğe zarar verir falan diyorlar sürekli aklımda sizin doktorunuz bişe demedi mi ?
Annesininbalii Aysuduha Hiç bilmiyorum ama bugün yoktu ağrı mesela bir gün iki gün geçiyor üç dört gün tekrar başlıyor , muhtemelen bebek büyüyor ve kemikler de genişliyor 🤔🤔🤔
Balbocegmm Benferus bende doktoruma gitmeyi düşünüyorum akıntım var biraz sarımsı renkte ilerler diye korktum acaba nasıl muayene ediyor biliyor musunuz vajinal mı bakıyor ?
Benferus Balbocegmm idrar testi veriyorsunuz ben sağlık ocağında verip doktora götürmüştüm. Ağrı var deyince vajinal olarak ultrasonda rahim ağzı uzunluğuna baktı. Herşey yolundaydı
Pinarr35 Aysuduha bende de.oluyor ya benim ikiz baski yapiyor vajinada ve kasik kisminda bole batma gibi agrii yarin kontrolum var sorucam ama benim oluyordu ara ara bu ara sklasti.ozellille.idrarim geldiginde cok fena agri giriyor