kizannesi_1004 çok teşekkür ederim canım aciklaman için anladım sonunda 😄🥰
Neye göre geç döllenme diyorsunuz?
Anne88 7 haftalık hamile olmam gereken tarihte kese yoktu betaya bakıldığında 750 çıktı. Sonra haftası hep ultrasonla uyumlu gitti ve adet tarihim 15 nisanken 2 Mayıs’a çektik. Arada 18 günlük fark var, adet olmam gereken tarihlerde yumurtlamam gerçekleşmiş 🙈 Bilimsel olarak anlatılmış bende örnek vereyim dedim 😂
Anne88 geç döllenme demek. Yumurtlamanın geç olması demek. Yani yumurtayla spermin birleşip geç döllenmesine denmiyor ama maalesef herkes öyle sanıylr ama yanlış
bigunanneolucak teşekkür ederim canm
kizannesi_1004 ahahah bende öyleydim 😂😀
Anne88 rica ederim canım 🤣
Dilara22 bilmeyenler suçlamıştı kızı nasıl oluyor felan diye üzülmüştüm valla elimden geldiğince anlatiyordum günahını almasınlar diye 🤣🤣🤣
Anne88 bende suan adet e göre yeni 30+1 e girecem. Ama doktora diyor geç döllenme var gelişimine göre suan 30+4 üm
Anne88 hayır doktor ultrasonda bebek takibine başladığında keseyi geç görme bebegi geç görme kalp atışını geç duyma gibi bebek adet tarihinin haftasına göre geriden gelirse doktor geç döllenme diyor son adet tarihini bebeğe göre degistiriyor yada bebek gelişimini hızlı gösterip geriden gelip haftasını yakalayabiliyor buna doktor karar veriyor yani
kizannesi_1004 cahil millet işte. Ben evlendiğimde adet olmustum zaten. Zaten hemen hamile kaldim o ay. Ve banada aynısını demişlerdi. Herkese tapu gibi hastane kağıtlarını gösterdim. Ve kocamda demedigini bırakmadı onlara.
Dilara22 yurdum insanı milletin hayatına dil uzatmaya ayırdığı vakti azıcık ilme ayırsa bunlar olmaz zaten🤣