Benımde bacak bitimlerim acıyor yürüdükçe, oturup kalkarken acıyor. Bi de göğüs altı kemiklerim yara gibi acıyor özellikle sağ tarafım, bebek orda muhtemelen

Vbgk evet bende rahimde hissediyorum zaten bebek döndü benim ondan diye tahmin ediyorum🤷🏽‍♀️ 3 güne kontrolümüz var bakalım🙏🏻

• Vbgk bunu yanıtladı.

bbbusrra-1 bizde 31 iz ve inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum . Birde bende fıtık var bacağıma vuruyor. Sabahları bacağımı tutarak kalkıyorum 😂

bbbusrra-1 Tek değilim yani 😊 İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız. Benim kontrolüme daha var o yüzden merak ettim başka böyle hisseden var mı diye.

bbbusrra-1 Canım kilo da arttıkça oda sırt ağrısı yapıyor, küçükken sırt çantası takınca nasıl oluyorsak şimdi de ön tarafımız ağır arkamız boş mantikende sağlıkla gelsinler çoğu bitti Azı kaldı 😊🙏🏻❤

bbbusrra-1 bende de var aynı sorun ağrıların olabilir demişti doktorum ama regl ağrısı gibi mi olabilir normal midir bilmiyorum birde benim beyaz akıntım da çok var bu ara sizde de var mı acaba bende 32+2yim

Vbgk 35+4 teyim çok fena kasığımda hissediyorum çıkıcak gibi artık kafası kasıkta mahfetti beni yürüyemiyorum Allah sabır versin nasıl dayanıcaz bilmem çok zor ve ağrılı oluyo

• Vbgk bunu yanıtladı.

mehmel54 Bendede beyaz bi akıntı var galiba bikaç kere gördüm ama öyle ağrım yok wcye giderken yanma yok ne bilim Normal mi acaba doktorada bişi demedim

annesi_ benimde öyle beyaz akintimin olduğunu doktora söylemedim umarım normaldir ya korkmuyor değilim

mehmel54 inşallah Normaldir canım çünkü ağrı yok bişi yok sürekli olmuyo ara ara oluyo bu ondan bende pek umursamıyorum hamileliğin son haftasına doğru olurmuş diye duymuştum ondan heralde umursamamazlık

Bende 34 haftalık oldum belimin sag tarafı öyle çok agrıyoki bacaklarım bitimi bazen yürüyemiyorum kendimi yaşlanmış hissediyorum agrılardan dolayı Allah herkeze kolaylık versin bu beyaz akıntılar normal mi bende doctora gidicem çok sık olmaya başladı 🧐