Bel ağrılarım başladı ve ara ara regli ağrısı gibi ağrı hissediyorum normal mi?🤦🏽♀️🥺
32-33 haftalık annelerim 💙
[silindi]
bbbusrra-1 ben 31+3 üm ama bende ara sıra regl ağrısı gibi kasıklarımda ağrı hissediyorum ama geçiyo hemen geri
bbbusrra-1 Ah o bel ağrısı yok mu bizde 32+4 üz sürekli belim ağrıyor vücut artık kendini doğuma adepte ediyormuş canım normal sayılıyor karın ağrısı felan ama duzenliyse doktoruna danış
Civcivinannesi1 yok düzensiz de ama bugün 2 saattir bir sırt ağrısı yürüyemedim🥺
[silindi] geliyo gidiyo benimde🤷🏽♀️
Benımde bacak bitimlerim acıyor yürüdükçe, oturup kalkarken acıyor. Bi de göğüs altı kemiklerim yara gibi acıyor özellikle sağ tarafım, bebek orda muhtemelen
Mayamina ay allah kolaylık versin bize🙏🏻🥺
Benim de 33+0 bugün. Bebeğin hareketlerini rahimde hissediyorum böyle hisseden var mı aranızda? Normal mi acaba 🤔
Vbgk evet bende rahimde hissediyorum zaten bebek döndü benim ondan diye tahmin ediyorum🤷🏽♀️ 3 güne kontrolümüz var bakalım🙏🏻
bbbusrra-1 bizde 31 iz ve inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum . Birde bende fıtık var bacağıma vuruyor. Sabahları bacağımı tutarak kalkıyorum 😂
bbbusrra-1 Tek değilim yani 😊 İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız. Benim kontrolüme daha var o yüzden merak ettim başka böyle hisseden var mı diye.
bbbusrra-1 Canım kilo da arttıkça oda sırt ağrısı yapıyor, küçükken sırt çantası takınca nasıl oluyorsak şimdi de ön tarafımız ağır arkamız boş mantikende sağlıkla gelsinler çoğu bitti Azı kaldı 😊🙏🏻❤
bbbusrra-1 bende de var aynı sorun ağrıların olabilir demişti doktorum ama regl ağrısı gibi mi olabilir normal midir bilmiyorum birde benim beyaz akıntım da çok var bu ara sizde de var mı acaba bende 32+2yim
bbbusrra-1 ben bir aydir regl sancısı cekiyorum doktorum normal
Dedi
Bende 34 haftalık oldum belimin sag tarafı öyle çok agrıyoki bacaklarım bitimi bazen yürüyemiyorum kendimi yaşlanmış hissediyorum agrılardan dolayı Allah herkeze kolaylık versin bu beyaz akıntılar normal mi bende doctora gidicem çok sık olmaya başladı 🧐