Meltem2702 nevarneyokk yok yok seninki hemen gelir inşallah herkes aynı olmaz aşkım 😂 kararını değiştirme kolayca Bi çırpıda doğurursun inşallahhhh
nevarneyokk Meltem2702 Peki 32-33 te falan nasıldın ? Benim şimdiden belimde ağrılarım kasılmalarım oluyo … Belkim bekletmez mi 😃
Meltem2702 nevarneyokk hımmm o zaman işler değişebilir 😊 benim hiç ağrım yoktu sadece bu hafta kalçam ağrımaya başladı o da aldığım kilolardan mı acaba vücut taşıyamıyor o yüzden mi diye düşünüyorum 😂 😂
Hilal-95 Kubra2721 sabahdan beri seni arıyorum doğurdun sandım ben geri kaldım diye korktum 🤣🤣🤣 meğersem hala yalnız değilimism 😬 eğer bidakı kontrol de doğuma almasa beni sabahdan giricem küvetin içine aksama buruşana kadar oturucam🤣
Kubra2721 Hilal-95 ayy yarin kontrolum var benimde heyecanla bekliyorum ne dicek doktorum yine 0 acikliksa bende senin gibi suda yaşamaya başlicam 🤣🤣
Hilal-95 Evelynn aynılarını yapıyorum 37 1cm acılma var dediler 39 oldum gelen giden yok 🤣 6. Katda oturuyorm yürüyüş yapıyorum squat plates topunda artık çayımı felan içiyorm yani o derece ama bnmkı ters tepiyor🤣
Evelynn Hilal-95 bacım o yerini sevmiş heralde 😂 ya bana doktor bebek hala içerde duruyorsa demek ki hala gelişim için zamana ihtiyacı vardır demişti. Benim dediklerim doğum anını kolaylaştırıyor. Açılmaya başlayınca çat pat açılıyorsun 😂😂
Hlmakkan nevarneyokk ne yapsan bos dogum anin geldiginde kolay dogum olur belki ama sonuc olarak dogacagi gun ve saat belli dogum ve ölüm saati asla degismez 37+4 üm bende ama cokta kasma Allah ne zaman doğ derse o zaman İnsallah bir avazda dogururuz😍🥰
Nurgul1606 Evelynn ben 39+5 im ne açılmam var ne sancım hiç bişi yok 🤦🏻♀️ Hersey normal doğumu gösteriyor ama bebek gelmezse sezeryan olur diye çok korkuyorum ne yapmam lazım
Berrinkarabudak 36+5 olduk geçen hafta çatı muayenesi yapıldı acilmam yok . Normal istiyorum ama bu gidisle olmayacak gibi.İlk aylarda Bi kanamam olmuştu o yüzden eşim korktu.o zamandan beri ilişki yaşamadık.
Babyyurtseven1- 39+5teyim en başından beri yürüyüş düzenli yoga ev işi bolca hurma desteği merdiven hepsi var hala bekliyorum 😀
Acemi_anne61 Zynpnaz valla haklısın en güzeli vaktinde gelmesi ama bende biraz korku var bişey olcak diye bir an önce o günler gelsin doğsun istiyorum 🥲 kucağımda gözümün önünde olsun diye
DenizveKumsal Ben 34 yada 35 te hurma yemeye başladım bide herkes günde 3 yiyorum diyor ben günde en az 6-7 adet yiyorum hala gelmedi bebiş bugün yarın gelse keşkem 🙄🥰 pilates topu aldım dairesel hareketler yapıyorum doğum başlasın falan diye tık yok 😂
Seryy nevarneyokk ben 31 haftalık oldum başladım hurmaya erken mi bilmem 4.kat evim her gün merdiven de çıkıyorum hamilelik başından beri . Bakalım🤷♀️