Haticekocgennc nevarneyokk herşey yapıyorum hurma merdiven pilates yürüyüş zaten hiç oturmadim 37 ye kadar çalıştım sonrasında evde her işimi yaptim. Günlük sıcak duş. Ama gelmiyo 39+5 bitti bugün gelmiyo . Perşembeye kadar gelmezse doktor sezeryan olabilir dedi napacagimi bilmiyorum
Zeynepbaran nevarneyokk ya acelemiz ne anlamış değilim vakti saat gelmeden bişey olmaz çılgınca şeyler denemeyin derim yıllarca içerde kalacak hali yok bu acele niye🤣🤣🤣
incisu 1cocuk1bebekannesi ahahah bende 4. Kattayım bizim apartmandakiler kendi halinde görselerde tepki vermezler 😂 olsun kendin için yapıyorsun sonuçta
AdakAybike 1cocuk1bebekannesi bence geç kalmadınız 😊 bende aldım hurma daha yeni ama severek yiyemiyorum nedense alışamadım bi türlü 😶🤐 bende merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapmaya gayret gösteriyorumm umarım etkisi olur 🙏🏻😅
Fundabshn Bende beklemede kalayım 😊 33+3 haftayız, hurma olayını duymuştum eşim gitmiş hemen almış ama erken diye yemedim henüz ne zaman yemeliyim acaba ? 😂💐
2prens-annesii nevarneyokk 34+2 haftalık iken sancıyla hastaneye gitmiştim dayanamayıp. Erken doğum dediler sancılarım vardı 80 90 100 ü bile görmüştüm. 2 gece yatış verdi doktorum açılma olmadığı için serumlarla kestiler sancıları. Erken doğum dediler şimdi de gelmek bilmiyor çocuum küstü 🤪
Fundabshn nevarneyokk Ben cumartesi günü doktoruma bi gideceğim o zaman detaylı öğrenirim sizlere bilgi veririm 💐😊
Meltem2702 nevarneyokk 35.hafta da hunharca temizlik yürüyüş egzersiz yapmaya başladım zaten düzenli olarak ilişkiye giriyordum ekstra ahududu yaprağı çayı ve hurma da tükettim ve şu an 40.haftadayım tık yok salı 41 e giriyorum ve doktorum suni sancı verip doğurtcak hafta içi. Benim kızın gelesi yok bu hayata 😂😂
Evelynn nevarneyokk booooool yürüyüş bol merdiven çıkmak. Kaslarını inanılmaz çalıştırıyor. Ben her gün en az 30 dk yürüyüşe çıkardım evim de 4. Kat giriş merdivenleri vs 5. Kat de yani. Her gün bir kere bile olsa çıkardım. Ne kadar hareket o kadar bereket. 1 cm açıklık ile acile giriş yapıp 5 saatte tam açıklık ile oğlumu doğurdum ☺️
Hilal-95 Evelynn aynılarını yapıyorum 37 1cm acılma var dediler 39 oldum gelen giden yok 🤣 6. Katda oturuyorm yürüyüş yapıyorum squat plates topunda artık çayımı felan içiyorm yani o derece ama bnmkı ters tepiyor🤣
Meltem2702 nevarneyokk yok yok seninki hemen gelir inşallah herkes aynı olmaz aşkım 😂 kararını değiştirme kolayca Bi çırpıda doğurursun inşallahhhh