anneyimmm_ nevarneyokk ya benim de çok aktif bi hayatım var yürüyüse vaktim bile kalmıyor hurmaya falan da başladım ama oğluşum karnımdan ayrılacak gibi bi de hüzün var içimde 🤷🏻♀️ His karmaşası yaşıyorum
[silindi] nevarneyokk hahahahah bu ben. Bende 35 olduk bugün başlaşam mı squata falan? Benim çok pis evde doğurasım var
nevarneyokk anneyimmm_ Geleceğin kötü kaynanası mısın kız sen 😀 Oğluşun ayrılacak tabii karnında mı dursun çocuk hep 😂
alparslanannesii1661 nevarneyokk 36 ya kalmazsin sen diyen doktoru 39 ta hic belirtimin olmamamsi şoku
HavvaGuzey alparslanannesii1661 aynısını bana da demişlerdi ilk çocuk da 34 u geçse şükür deriz falan 39+4 de doğdu o da bir gün önce doktor kendi başlattı doğumu yoksa ne zaman dogardi bilmem
alparslanannesii1661 nevarneyokk doktor banada sen 36 yi gormezsin demisti Allah beni bi ates sarmıştı inanamiyorum falan diyodum 39 tayim ne sanci ne bi belirti😂
Kubra2721 2 haftadir yuruyus squat plates topu hurma merdiven cikma yapiyorum ama tık yok 39a girecem umarim 40a kalmam 🤦🤦
Hilal-95 Kubra2721 sabahdan beri seni arıyorum doğurdun sandım ben geri kaldım diye korktum 🤣🤣🤣 meğersem hala yalnız değilimism 😬 eğer bidakı kontrol de doğuma almasa beni sabahdan giricem küvetin içine aksama buruşana kadar oturucam🤣
aysecn-123 nevarneyokk merdiven çıkma yürüme hurma sıcak suyun içine oturma sıcak duş yani sabunla göbeğini ovalayarak yıka squat bide canım
nevarneyokk alparslanannesii1661 İnşallah sağlıkla kavuşalım ya demin yine bir anneyi okudum çok çok yakın bir haftada bebeğini kaybetmiş … Allahım böyle bir acıyla sınamasın bizi okuyunca empati yapmadan edemiyorum
Nazi_Agayeva98 alparslanannesii1661 Ya ayni benim gibi 39 haftamdayim hic bir sanci falan yok fakat kafasini bir yerlere sokmak istoyor gibi haraketler yapiyor
alparslanannesii1661 nevarneyokk bende hassas icerik yazilsada dayanamayip okuyorum sonra inanilmaz üzülüyorum