Asyaburcin Eymen72 alırsın alırsın hiç eşine o paranın yolunu verme benimdir de bitsin konu ben şahsen öyle yapiyorm yarı yari diyor aslaa diyorm benimdir 😂😂 bir kuruş vermem 😂
Eymen72 Asyaburcin 😀😀 ne yapmayı düşünüyorsun o parayla. Benim biraz param var eşim bilmiyor. Borctan olmasaydı bı bilezik almayı düşünüyordum
fatma9 Yaseminuzer benimde düşük tehlikem var 9 hafta olmak üzereyiz daha cok baştayım gerci ne olur olmaz diye doğuma kadar izin alsam gecerli oluyormuki aceba?
Asyaburcin Eymen72 yatırım tabikidee çok şükür borcum harcım yok esimin de o paraya ihtiyacı yok senindir diyor. Bende pek para elime gelmez gelenide çar cur etmiyeyim dedim direk altın 😂
Eymen72 Asyaburcin Oh ne güzel darisi başımıza borçsuz bir hayat diliyorum gerçekten borç insanın boynunda kabus gibi birşey alayim diyon yok ya şu borç bitsin diye diye ne borç bitiyor ne birşey aliniyor. Al bı bilezik vala yoksa boşa gider
Asyaburcin Eymen72 aynenn öyle rabbim herkese yardım etsin çok zor valla bakalım artık bir gelsinde hayallere öyle dalarım 😌😌😂
Eymen72 Asyaburcin 😀😀 bende öyle gelirmi gelmezmi diye taktım kafaya ama eltim almış bende alırım inşallah