Eymen72 Şimdi ben eşimin yanında çalışıyor olarak gösteriliyorum sigortami eşim yatırıyor. Ben çalışmıyorum eşimin ütü paket yeri var. Doktordan rapor aldım 34 haftalıkken doğumdan sonra ne kadar ücret alabilirim bilgisi olan varmı
Asyaburcin Eymen72 bende merak ediyorum bunu doktorunuza rapor isterken ne dediniz 1 ay sonra bende rapor alicamda
Eymen72 Asyaburcin çalışıyorum dedim eşimin yaninda rapor istedim ama 37 haftalıkken istedim. Bana 32 haftalikken rapor alman gerekiyordu dedi neyse biraz ugraşti 34 haftalık olarak gösterdi oldu. Yani 32 haftalık alsaydım ücret biraz fazla alacaktım
Eymen72 Asyaburcin muhasebeci ye vermiş raporu eşim işleme koymuş. Ama ne kadar bı ücret alırım bilmiyorum oda bilmiyormuş
Asyaburcin Eymen72 baya geç istemissiniz tam 32 haftalıkken veriliyor bazıları çalışabilir raporu alıp geç alaboliyo ama tabiki iki haftalik az alicaksiniz olsun ama bende senin gibiyim tam 32 haftalıkken gidicem hastaneye alicam ınsallah
Eymen72 Yaseminuzer ya benim eltim de eşimin yaninda sigortasi yatıyordu 6 bin almış. 9 binse çok iyi olur adıma kredi kartı var kapatmam lazım 😒
Yaseminuzer Hayır doğum raporu toplamda 16 haftalik oluyor hangi tarihte verdiğinin önemi yok alacağını rapor parasını etkilemiyor
fatma9 Yaseminuzer benimde düşük tehlikem var 9 hafta olmak üzereyiz daha cok baştayım gerci ne olur olmaz diye doğuma kadar izin alsam gecerli oluyormuki aceba?
Eymen72 Asyaburcin aynn unutma sen al o tarihte. Ben bilmiyordum eşimde bana net birşey demiyordu bu yüzden geç aldım
Asyaburcin Eymen72 esimin kendi işi avm . Normal asgari ücretli o yüzden en fazla 10 bin alırım diye düşünüyorm siz muhasebecinize sorun bazıları aylik istiyor bazıları rapor sonunda almak istiyor onu muhasebeci ayarliyabiliyor.
Eymen72 Asyaburcin yani ben toplam almak istiyorum doğumdan bir ay sonra yatıyor galiba benimde bilgim yok hiç. Eşim eve gelince sorarım. Bide parayı ben alabiliyorm demi eşim alamaz. Benimde ümidim o para eşim zamanında adıma kart cikardi işler dusunce ödeyemedi. En azindan ordan birşey gelse kapatırım dedim
Asyaburcin Eymen72 ptt ye yatiyor siz kendi kimliğinizle gidip aliyorsunuz eşiniz alamaz yani merak etmeyin 😌