Mom3834 Ipekgulll daha cok erken, kayma hareketlerini de cok güclü yaptığında hissedersiniz. Anca 24-25. Haftada düzene girer hareketleri… :)
Ipekgulll Mom3834 hadi bakalım heyecanla bekliyorum. İstemsizce korkıyor insan 4 gündür moralim bozuktu :)
Sametnida Ipekgulll benimde ilk hamileliğim bende cok tedirgindim sen yazınca aklima geldi . Visne suyu birde cikolta ye hafif soluma yat uzan o haftalarda ben sessoz ortamda cok hissediyordum bi dene istersen
Oznurkk Ipekgulll benim de ilk gebeliğim 19.haftaya kadar hiçbir şey hissetmedim. Belki de sizin o zman hissettiğiniz başka bir şeydir. En net şekilde 20. Hafta hissetmeye başlarsınız
Ipekgulll Oznurkk Yok gün boyu hissettim kayma hissi çok oldu bayağı tatlı yemiştim o gün karnından balık gibi kayıyordu yana doğru bir şeyler :) ama 3 gündür çok aktifim çok ayaaktayım çok yoruldum ondan da hissetmiyor olabilirim b nce :)
UmutveAnnesii Ipekgulll canım bende 18+4 deyim bazen hiç hissetmiyorum cuma günü gittiğimde sordum normal dedi doktorum bi kaç haftaya tam hissedersin dedi endişelenme bence
Nihanus Ipekgulll 28. Haftadan önce bebekte düzenli hareket beklenmez hatta maşallah ilk bebeğe göre çok erken hissetmişsiniz 21. Haftada ortalama hissedilir ilk bebişlerde. 23-28 arası her gün bir kıpırdama hissetmeye başlarsınız
Ipekgulll Nihanus Evet bayağı erken hissettim. Boşuna telaşlandım dün akşam yine hissettim hamdolsun Teşekkür ederim 🤗