Sehererol Ayyasmin Yok elhamdülillah her şey yolunda korkma bebeğinle çıkıp evine gidicen inşallah canım
Esilaecrin Sehererol amin ins ne kadar güzel bişey Allah herkese nasip etsin seninde Allah analı babalı büyüsün çocuğun🥰
seherbyrktr Sehererol afedersiniz kilot alicamda acaba hamile kilotu mu almalıyım. Dikişler gelmesin diye
4-minikannesi-32 Sehererol kaçıncı haftada sezeryan oldunuz bende sezeryan olucam bebeğinizde hayırlı olsun
Mmmucizemm Sehererol Allah analı babalı büyütsün öncelikle. birşey dicem bende 40 .haftadayim kasılma dediğiniz şey böyle göbeğin semsert olması benegiin toplanması mi acabaaa göbeğim taş gibi oluyorr . Nst de sancilarn çıkıyor ama ben çok az hissediyorum .
Sehererol Mmmucizemm Bende öyleydim nst bayağı sancı vardı ama ben hissetmiyodum kendi isteğimle sezaryen oldum iyi ki de olmuşum ☺️
Aycatasdelen Meryemgozde iyiyim canım biri büyüttük 5 yaş oldu 2. Hamileyim hayirlisiysa bakalım 🥰 instgramdan ekliyorum
4-minikannesi-32 Sehererol bende 35+2 deyim 38 haftada sezeryan olucam Allah nasip ederse Sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
Mmmucizemm Sehererol devlete gitmesem bende direk sezeryan isterdim . Bildiğim kadarıyla böyle sancı olup hissetmeyenlerde açılma olmuyormuş.
Sehererol Mmmucizemm bende öyle duymuştum Rabbim sağlıklı güzel bir şekilde bebeğinizi size bağışlasın inşallah