Mylittlebabyyyy Sehererol canim genel anestezi mi oldun kaçıncı haftada doğum yaptın nasıl geçti sezaryen sürecine önceden mi karar vermişti iniz anlatır misin
sivlimglsh Sehererol hayırlı olsun. Sağlıkla büyütün. Bende sezaryen sırasında çekiştirme oluyor hissediyorsun diyorlar ondan korkuyorum. Ameliyat bitikten sonra çocuğu ne zaman görürüm onu merak ediyorum ve süt herkeste aynı olmayabilir tabi ama sizde geldi mi gelmediyse nasıl bir süreç izlendi
Sehererol Mylittlebabyyyy Genel değil canım belden uyusturmali önceden karar verdik evet ama daha iki hafta vardi sezaryen günüme ama benim miniğim birden çıkmak istedi ilk başta kasılma sandım ama doktorum nst ye bağlayınca doğum sancilarimn başladığını söyledi ve hemen ameliyata alındım
Mmmucizemm Sehererol Allah analı babalı büyütsün öncelikle. birşey dicem bende 40 .haftadayim kasılma dediğiniz şey böyle göbeğin semsert olması benegiin toplanması mi acabaaa göbeğim taş gibi oluyorr . Nst de sancilarn çıkıyor ama ben çok az hissediyorum .
Asyagiller Kaçıncı haftada oldu doğumunuz, hayırlı olsun ben genel anestezi istiyorum ama nasıl uyanacağımı bilmiyorum 🤷♀️ Sonraki süreç nasıldı sütünüz geldi mi hemen, kalkabildiniz mi ayağa ben çok korkuyorum da 😌
Sehererol Asyagiller Yok genele önermedi doktorum çocuğa zararı olur diye eğer genel olursa beş dk içinde çocuğu almak gerekiyomus başta çok panik oldum iğneyi vuracağı zaman felan ama hiç korkulacak gibi değil sinek ısırığı bile daha çok hissediliyo ameliyat sırasında çekiştirmeleri hissettim ama bebeğimi düşünüp hiç bir şekilde panik yapmadım rahat olun Rabbim sabrını veriyo ameliyaalttan hemen 5 saat sonra kalktım süt sıkıntısı yaşıyorum işte onuda Allah’ın izniyle yavaş yavaş halledicez gönlünü ferah tut Rabbim yardımcın olsun inşallah ☺️
Fatosduzgun55 sivlimglsh evet cekıstırmeyı gayet ıyı anlıyorsunuz ama hissetmiyorsunuz acımıyor yanı en azından benım ılk sezeryanda öyleydi. Ben yukarıdakı lambanın aliminyum olan yerınden benı keserken ızlemıstım 🤭🤭 bebegı cıkar cıkmaz hemen gösterıolar ve kenara alıp kontrollerını yaparken sız zaten kafanızı cevırıp gözünüzü ondan alamıyosunuz cekıstırmelerı fakan unutup her hareketıne bakıyosunuz benım kafamı kac kere cevırdı anstezı uzmanı hıc bılmıyorum bakma basın agrıyacak demekten usanmadı ama ben gozumu bebegımden alamıyordum. 8hafta sonra ıkıcı sezeryanı olucam 🤲
Sehererol sivlimglsh EvEt çekiştirmeleri hissettim ama hiç kirkulacak gibi değil zaten hiç bişey hissetmiyosun o an ne yaptıklarını düşünmedim bile 10 dk sonra bebeğimi getirdiler yanıma onlar dikişlerle uğraşırken ben bebeğimi öptüm kokladım hiç korkma emin ol kendini o an unutuyosun ☺️☺️
sivlimglsh Fatosduzgun55 Allah hepimize yardım etsin bende sezaryen düşünüyorum Allah izin verirse 4 haftam var yok. Ama ben asla bakamam ne keserken ne başka şekilde kan tutuyor beni 🤮😵💫
Meryemgozde Elcnerdgn sezaryenden sonra bastırdılar mı canım karnına acısı oldumu en çok korktuğum o 2. Sezaryenım ama ondan cok korkuyorum
Sehererol Meryemgozde Hayir şahsen ben öyle bişey yaşamadım zaten üst kata dikiş atmadilar dikişler içerde dış kısım estetik gibi kapalı canım ☺️
Sehererol Esilaecrin Bir gün öncesi geceden sancım başladı ve düzenli aralıklarla devam etti ama gitmedim hastaneye ertesi gün sancı devam etti ve bu sefer gittim ama ne nisan ne Baska bişey hiç biri yoktu nst ye bağlayınca doğum sancilarimn başladığını söyledi doktorum hemen ameliyata alındım sonrası mükemmel zaten kendinizi unutup sadece bebeğin kokusunu çekin içinize her şeye değer emin olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah ☺️
4-minikannesi-32 Sehererol kaçıncı haftada sezeryan oldunuz bende sezeryan olucam bebeğinizde hayırlı olsun
Esilaecrin Sehererol amin ins ne kadar güzel bişey Allah herkese nasip etsin seninde Allah analı babalı büyüsün çocuğun🥰
Sehererol Slnn1122 Hayır kesinlikle zaten sen ağrım başladı dediğin an onlar kalçadan ağrı kesici yapıyor ağrım oluyo ama dayanılmaz bir ağrı değil o ağrı kesici seni gayet rahatlatıyo zaten yürümeye başladığın zamanda daha çok rahatlıyosun emin ol hiç korkulcak bişey yok Allah’a sığın ameliyat esnasında duanı et o anın bile tadını çıkarmaya bak☺️☺️
Ayyasmin Sehererol sağlığı yerinde mi bebişin küvez durumu olmadı değil mi bende yarın sezeryan olacağım 37+3 üz
Sehererol Ayyasmin Yok elhamdülillah her şey yolunda korkma bebeğinle çıkıp evine gidicen inşallah canım