Mucizem67890 Son 12 gün rahmimde ayağa kalkarken çok şiddetli bi ağrı var ara ara giren kasılmalar bakalım ne zaman gelecek 😊
Esrali66 Prensannesi14 hastaneye gittim nstye bağladı sancı yok çıktı ama yumuşama var dediler eve gönderdiler 1 dk ya 2 dkya sancı girerse gel dedi ama ben 5dk da bir sancım var belinden giriyor bacaklarına karnıma sabah 10ndan beri düzenli bi şekilde 5 dk da bir sancı giriyor nişan hala geliyor bebeğim çok hareketli sabahtan beri şu saate kadar sancı çekiyorum allah rızası için dua edin dermanım kalmadı
toocin Gamzeaydogan sürekli olarak değil ama ananas yemeye ve ahududu yaprağı çayı içmeye çalıştım. Ama düzenli yapamadım. Korunmasız cinsel ilişki çok etkiliyor. Bir de ben 5 aydır reformer pilatese gidiyorum. Onun da etkisi vardır.
Prensannesi14 Esrali66 canım benim Allah yardımcın olsun doğumun kolay geçer inşAllah sağlıkla evladını kucağına alırsın. Sonu mutlulukla biticek Allahın izniyle öyle düşün kendini motive et🙏🏻😘
Esrali66 Prensannesi14 allah razı olsun inşallah kardeşim hala sancı çekiyorum ne zormuş rabbim bütün hamilelere kolaylık nasıp etsin🤲🏻😭
Emel_Sezgin 36+5 yataktan kalkmam zor oluyor, geceleri uyuyamıyorum mide yanmasından dolayı. Hatta bu akşam 10dk da bir karnımdan aşaya doğru itiriyor. Ağrım oluyor kasıklarımda. Hayırlısıyla inşallah