373437 Prensannesi14 32+0 olduk Allah’ın izniyle 😊bel,sırt ağrısı, mide bulantıları nefes darlığı. Bir sürü tatlış ama zor şikayetler 😂😂gece uyuyamama ….
Emleyla Prensannesi14 kızlar nefes alamıyorum nefesim yarım kalıyor sanki burnumda tıkalı gibi ama degl 31haftalgim
badembid Prensannesi14 33+5 sağ kasığım ağrıdı dün gece onun dışında çok büyük sıkıntım yok 😊 yataktan doğrulurken çok zorlanıyorum sadece
Nry14 Melek_1234 bizde öyle 39.4 ne gelen var ne bir belirti bı kendini topluyor dayanıyor sanki o kadar
Emleyla Kızlar size birşey Şorcam ama çok çok özür dileyerek söylüyorum lavabo ihtiyacini yaptıktan sonra genelde kabizim ve yaptıktan sonra sildigimde sarı akıntı geliyor ama genelde işte tuvaletten sonra oluyor sadece büyüğü yapınca neden acaba
Nisssss 37 haftalığım perşembe sezeryana giriyorum inş..çok ağırlaştım çoookk artık bitsin istiyorum.
Esrali66 Ben de geceden beri adet ağrısı çekiyorum ve karnım taş gibi oluyor. 10dk bi bazen 5dk da bir geliyor bebek hareketli sabah iç çamaşırım da ıslaklık vardı idrar mı su mu bilemedim doktorumu aramalımıyım ilk gebelik 38+6haftalığız
toocin Gamzeaydogan sürekli olarak değil ama ananas yemeye ve ahududu yaprağı çayı içmeye çalıştım. Ama düzenli yapamadım. Korunmasız cinsel ilişki çok etkiliyor. Bir de ben 5 aydır reformer pilatese gidiyorum. Onun da etkisi vardır.