gulsenimu deno1 şöyle oluyor, karnim bazen birden sertlesiyor gobek deligimin cevresinde toplaniyor sivrilesiyor sonra gevsiyor ya da bazen sag ya da sol tarafta cok sert bi sekilde toplaniyor
Egemence Benmde kanamam vardı ama açıklığa bakmadı doktor protestan fitille iğne verdi iğneyi 2 haftalık yazdı kanamanz durdumu acaba bende 30+5 haftadayım deno1
deno1 Egemence igne serumla durdu ama riskim hala var her an doğum da olabilirmiş bekliyorum bakalım nereye kadar dayanırsa senin kanamam niye olmuş doktorun ne diyor
Egemence deno1 ultrasonda baktı herşey normal dedi ama benmki nişan gibi akıntı şeklinde kafası aşağıda ondan mı blmyrm
Ceysii01 gulsenimu bu kasilma herkesde olabiliyomu acaba benimde aksam vakitlerinde genelde dediniz gibi karnim geriliyo aciyo ve sagda solda yada göbek delinin altinda sertlik oluyo
deno1 Egemence benimde öyle baskı verip duruyor bakalım nereye kadar gidecek en azından 34 görsem diyorum
Plncnr-dnsn Aysboz 33 haftalıkken 3 cm açıklığım vardı ciğer geliştirici iğne yaptılar bide nidicard verdiler 1 gün hastanede yattım çoğunlukla yattım şimdi 37+3 olduk çok şükür doktorum normal hayata geçebilirsin dedi riski atlattık 🙏🙏
gulsenimu deno1 benim bebis de kasikta 😊 orda hareketlerini falan hissediyorum dogum kanalina girmis bile bizimki dikis tutuyor dedi doktor, o yuzden kasık agrim cok oluyor ama kasilmalar dedigim gibi karnim sertlesiyor gevsiyor o sekilde oluyo
Kelebekmadam gulsenimu Canım benim 29 haftalıkken rahim ağzı 46 mm çıktı 25 haftada 35 mmdi iyimi sizce rahimağzıda ultrasonda kapalı göründü karından bakıldı ama bebiş altta hareket ediyor kasılmamda şiddetli değil ama var yani
gulsenimu Kelebekmadam canım rahim agzi uzunlugun gayet iyi acilma da yoksa hic korkma zaten doktorun soyler olumsuz bisey olsa
Egemence deno1 zaten çok fazla değildi benmde bnde azalma var sandm yine çok gelmiş o yüzden başka doktoramı gitsem diye düşündümde