deno1 Pirayeada bende öyleyim sürekli hastanelerde yattığım için artik paranoyak oldum doktorumda cok korkutuyor onunda etkisi var az kaldı insalalh bitecek bu günlerde
Pirayeada deno1 bende hep uzanıyorum yemek yapıyorum bulaşıklar filan hafif işlerimi yapıyorum..serklajli olduğumuz için hep risk zaten
deno1 Pirayeada evet bende yemek bulaşık yapıyordum artik o bile yasak nereye kadar giderse erkenden herseyini hazırla 25 te hersey alınmış hazırdı çantanıda hazırla
Pirayeada deno1 evet ne olacağı belli olmuyor… acil serklaj mi oldu önlem amaclı mı benim 1 cm açıklık oldu 18 ml kısalma
deno1 Pirayeada 12 haftada önlem amaçlı atıldı hiçbir sorun yoktu hatta boşa oldum dedim sonra bi anda bebek pozisyon alıp baskı vermesiyle aniden açıldı kanamam oldu ondan sonra ağrılar başladı
deno1 Pirayeada yok canim sor istediğini benim ilk gebelik rahim anomalisi var diye doktor serklaj dedi
gulsenimu deno1 kan sulandirici, progestan fitil ve nidicard kullaniyorum ama nidicardi yavastan birakalim dedi doktorum cok kullandim ben 22 haftadan beri kullaniyorum.
Seymaayyy Aysboz iğne vuruluyorum haftalık şuan doktorum Normel dedi sureklı yatmamı söyledi ınsallah 🤲🏻
deno1 gulsenimu banada nidicart verdi ama ben içemiyorum cok kotu tansiyonum oynuyor fenalasiyorum insalah birsey olmaz